• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

sorry, greskom izbrisan post. ponovi post molim te.

vip-jahorina

dobar video, dobre slike, nema sta. nego ko je ono obecao rakije?

harison

HEHHEE, rakijendo 5l sad si bogat brate uhhh, ovo svicarski helikopter i njihov mini TEAM svi u istom odjelu :D heheheh  :bravo::( :bravo::( svima sve cestitke

ttk

Nakon sto sam vidjela video... :o ... JOS VECE CESTITKE svim radnicima  :bravo::(  :bravo::(  :bravo::(

nkteam

Evo slike helikoptera koji vrslja po nasoj Jahorini

dasas

evo sada jedna kao sto rekoh iz 2007. pa nek nam sretno...

vip-jahorina

haha, jel to ova zica sto je vise nema  :D

dasas

aha...
pozdrav iz BL od dasas i dade...

vip-jahorina

i nazad nasoj banjaluci i nasim jahorincima!  :bravo::(
dobra je to staza. milsim da su ovi novi 6sjedi puni pogodak. i mjesto im je dobro odredjeno

dasas

Naravno, sestosjedi su pun pogodak i nadam se da nece ostati na tome!
Sto se ove staze tice, znam da nije tema ali nadam se da se niko ne ljuti..., dobra je ali ne bas u svim dionicama. Losi dijelovi su onaj sto slijedi (rekao bih druga dionica od vrha),pogotovo kada je lose vrijeme pa staze nisu dobro "utegnute",prave se hupseri, i predzadnja dionica na kojoj je konstantno led. Inace omiljena mi je Olimpik, i naravno Praca, ali obzirom na mali broj dana koliko radi u sezoni....?

Ova fotografija je iz februara 2008. tada sam bio gore sa porodicom 7 dana i bila je prava idila sto se tice prije svega vremena a onda i svega ostalog. Ma mogao bih o tome roman da napisem. Sve u svemu moje najljepse jahorinsko iskustvo, a mislim da i slika govori dovoljno...

marko0806

Quote from: vip-jahorina on 21 October, 2009, 16:08:45
jedna poruka za sve:
nadamo se da cete nam se zimi redovno javljati sa izvjestajima sa skijanja. znaci ko bude gore, nek slika i objavljuje ovdje slike  :bravo::(
tako cemo i ubuduce imati abolutno prve informicije i pored ovih kamera biti s najboljim informacijama.
jahorina ima ubijedljivo najbolji informativni forum/portal na ovim prostorima. ali moramo jos svi pridonijeti tome.  :)

ja sam objavio video na youtubu od prosle sezone skijanja.
snimao sam nokiom n95. i kamerom al mi se zaledila prvi dan. sad imam iphone pa mogu direkno sa planine snimke stavit na youtube ili gdje vec.

vip-jahorina

to bi bilo super. mozes ovdje to postvaljati. uskoro cemo ugraditi mod za postavljanje videa clipova....
i kad budes na jahi javi se pm ...

skiDeki

VIP-e, vidim da postas i iza ponoci :)mSvanulo je novo jutro i slede nove obaveze. Zelim ekipi na Jahorini prijatan dan i da i  da ih vreme posluzi. Vidimo se popodne kad se vratim sa posla..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

md

"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"