• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

loop

allways stand sideways!

harison

evo ga bager, cisti mjesto na ogorjelici za sta nemam pojma, u narednim minutama gledamo gradnju sestosjeda na ogorjelici sa srecom momci I IDDDEMOOOOOOOOOOO (:smijeh: (:smijeh:
http://www.youtube.com/watch?v=O4_ghOG9JQM

dasas

Quote from: reger on 21 October, 2009, 12:26:23
ej da vas pitam nesto? otkud ovaj helikopter ovdi. i kavi su ovo novi stupovi ovdje? :o
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ski-mike

SAMO NAPRED......BICE LUDOG SKIJANJA OVE ZIME......

vip-jahorina

bas je legla ova http://www.youtube.com/watch?v=O4_ghOG9JQM
dje ta kafa konobar?  cr:)

harison

zum

harison

odnese nam i ono najteze :D sto je vip mislio da je startna....kad ce se postavit sajla da i to gledamo bas me zanima  ludzatobom:((

vip-jahorina

stvarno, gdje nestade ovo? mozda je gere na izlazu? evo ohelic nosi nesto.
a usput, jeste vidjeli par novih stubova kako su rasporedjeni:

amer

To veliko su takodje kulutici, samo sto ih je mnogo vise i idu na vrh tj. poslednji stup!  ::)

harison

ej vip ako treba dobrovoljac za testiranje sestosjeda da odradi jedan krug na njima, mogul se ja kako prijavit   ideea:(

vip-jahorina

Quote from: harison on 21 October, 2009, 12:29:10
uuu momak ti bogami dobro zakasnio :d imas jedno 4-5 stranica iza pa polako se zadaj i citaj :d  a samo me zabrinjava gdje ce startnu kucicu postavit i kako ce raja pored ove kuce prilazit liftu nije mi jasno, vip ak mozes nastimaj nam slikicu kako ce bar izgledat startna kucica tu  puf:)

hari, jesi to po cevape otiso  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:

zum

videte li na kameri 2 one nove stubove sa poljica zice, gore, desno. juce nismo skontali da ih tu postavljaju  3:(

harison

hari, jesi to po cevape otiso  (:smijeh:  (:smijeh:  (:smijeh:

s puno luka, ak nije problem  police:(

harison

idemo drugo poluvrijeme zestoke utakmice se vodi na Ogorjelici ptica je vec u zraku i ide prema vrhu  3:( 3:( 3:(