• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

harison

Dobro jutro radni narode :D kako ide, ouuuuu vidi vidi pa mi cemo skijat i pocetkom novembra ako ovako nastave  ludzatobom:((

Hehehe opet VIP udara po rakiji :D nadam se da neces svu MEDOVACU popit, ostavi i meni koji cep  sleep:( , a za pticu nasu daj sljivovice da je malo zagrije ima jos ogorjelicu da radi :D (:smijeh:

vip-jahorina

djsi hari!!!!!!!!!!

evo i kolutici ili sta ono vec bi se postavi

vip-jahorina

vip-jahorina

evo i treci dio jednog stupa se postavlja: valjda koloturace se to zove

harison

UU dobar ovaj pilot, brate koliko pije rakijendo extra vozi   :P  iiii pa jahorina ce da bude najbolje balkansko skijaliste, za mene je ona jos odavno najbolja, kad nam dodje Madona i Pamela Anderson valjda im nije daleko iz Crne Gore da se poskijaju koji put  :D  :bravo::( :bravo::( :bravo::( za njih karte 50€ sitnica

zum

dasas

Quote from: vip-jahorina on 21 October, 2009, 11:53:48
ode i ovaj. sad gledajte gdje ga postavlja
Al ga metnu... svaka cast!
nego, ako sam dobro vidio, i Ogorjelica je pri kraju?

zum

nisu ni krenuli sa ogorijelicom. to su stupovi koje su vec ranije postavili dizalicom. cijeli dan su ga postavljali. a nas heli odradi to za 5 minuta  :bravo::(

reger

ej da vas pitam nesto? otkud ovaj helikopter ovdi. i kavi su ovo novi stupovi ovdje?  :o

loop

allways stand sideways!

harison

uuu momak ti bogami dobro zakasnio :d imas jedno 4-5 stranica iza pa polako se zadaj i citaj :d  a samo me zabrinjava gdje ce startnu kucicu postavit i kako ce raja pored ove kuce prilazit liftu nije mi jasno, vip ak mozes nastimaj nam slikicu kako ce bar izgledat startna kucica tu  puf:)

crni

texy

samo dva dana nisam bila na forumu. a vi vec napravili kino na otvorenom.
e sad ce po splitu prica krenuti  ;D

bravo vipe
lito je moje, zima je moja - jahorina je uvijek u meni

loop

allways stand sideways!

vip-jahorina

meni nije jasno da su vas splicane prosle godine zagrebcani dobro pretekli na jahorini.  puf:)
s druge strane se novi sad i bg dobro drze - tu su negdje