• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zum

ski_ns pogledaj malo bolje, mojne odma pesimista biti. pogledaj prvu sliku. pogledaj sto je vip oznacio na onoj jednoj sto pauzu prave itd.
austin:(

Simiki

VIP, hoce li ti talijani zgrtati taj snijeg i nastaviti sa poslom ili treba da bic radi??
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

P.s. Niko vikendom ne komentarise austin:(

vip-jahorina

kakav bic, samo ih motikama treba  >:D

a danas je dan citanja, nema pisanja.

Big_DANE

VIP da li znas tacno koja vrsta polazne i izlazne stanice ce da se montira?????? bile su dve vrste kad si predstavljao?
da li je ona modernija?  :D

vip-jahorina

nisam siguran, ali po svemu sudeci je ona modernija, zato sto je ona sa usporavanjem prilikom izlaza. za par dana cemo i to saznati  ludzatobom:((

Stevicaaa

Ovi izgleda nastavljaju da rade bez obzira na sneg.
Sta reci osim "Svaka cast"

skiDeki

Mislim da je logicnije da se postavi modernija, jer usporava, a sest ljudi iz korpe treba izaci... tako je mnogo bezbednije po skijase, ali sigurno i skuplje....skijam na Jahorini zadnjih cetiri godine (a skijao sam i kao klinac pre rata) i moram priznati da se uplasim kad vidim klince i one malo slabije skijase kako sedaju i izlaze iz korpe. Ja,licno nisam imao problema :)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Pa da radovi nastavljaju kao sto mozete da vidite na CAM 1. - Ogorjelica 1 ...postavljaju se stubovi za polaznu stanicu!  :bravo::( :bravo::(

skiDeki

Rade, uprkos losem vremenu, ali neka, rokovi trebaju da se ispostuju, sto pozdravljam..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

vip-jahorina

isprazni se forum, pobjegose svi  :o, imaju deodlozne obavaeze   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

marko0806

pozdrav iz Pitomaèe.  jel mi moze tko objasnit kud ce ic novi sesterosjed poljice ili mozda sliku objavit.
nestrpljivo ocekujemo sezonu i kad ce toc taj 27. 12. da mi dodemo, samo se nadamo da ce bit snjega z:s) a ne ko prosle godine u to vreme, kada je bilo jedva 20 cm. >:(

zum

ima slika od poljica dosta ovdje u temi. samo malo pretrazi mali.

inace, videte li kako rade na ogorijelici. postavljaju izgleda cijelu konstrukciju polazne kucice

vip-jahorina

evo sam malo povecao sliku sa ogorijelice da se bolje vidi.
dobar fazon: "izgradnje sestosjeda uzivo kod vipa"

znaci ako nas budu karmere slusale (a jos su u test fazi) moci cemo uzivo gledati postavljanje novih sestosjeda.