• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 22 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

I dosao je taj dan!
Milorad Dodik je napokon sjeo u najnovije sestosjede na Jahorini, naravno bez njegove investicije ovoga nebi ni bilo  :bravo::(
Malo je kisa zeznula situaciju, ali sve ide svojim tokom, imaju kabanice....a poslije naravno se svraca u obliznju kolibu kako bi se moglo sta i prezalogajiti, a bogami i popiti...

Vise informacija i slika ocekujemo od VIP-a, on je bio na licu mjesta i upravo mi je on javio da je sve to pocelo  :bravo::(

Prva korpa, M.Dodik, tjelohranitelji, i poznate licnosti

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Big_DANE

NEK JE SA SRECOM DA NOVI SESTOSJEDI RADE DUGO DUGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dovas

trece otvaranje od strane ovih vec pomenutih.... poslije svih ovih problema, mislim da bi bilo moralno da odgovorni za probleme koji su se desili, podnesu ostavke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MarijaBB

Mile je kralj. Nece dijete bez njega vise ni smoki moci da otvori  ;D

Big_DANE

Quote from: MarijaBB on 18 February, 2010, 13:46:53
Mile je kralj. Nece dijete bez njega vise ni smoki moci da otvori  ;D

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: marija koliko li ce puta oni da prave svecano otvaranje ovih sestosjeda. prvi u decembru pa u februaru, pa ce opet sledece sezone kada dobiju trajnu dozvolu.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 18 February, 2010, 14:09:16
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: marija koliko li ce puta oni da prave svecano otvaranje ovih sestosjeda. prvi u decembru pa u februaru, pa ce opet sledece sezone kada dobiju trajnu dozvolu.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

sljedeci put, kad bude trajna dozvola, otvorice Spiric, da bude na nivou drzave!
>:D

MarijaBB

Ajde sada da se prebacimo na podforum o topovima za snijeg.
Ovaj zatvroite jer su sestosjedi otvoreni  ;)

vip-jahorina

Evo me sad sa druzenja sa Miletom ....
Bilo je interesantno, poslovno i prije svega ugodno. Otvaranje zice, rucak (neizbjezno), cmaranje razlicitih struktura sa svih strana, i naravo dobra prica i planovi.

Idem malo da se odmorim, pa cu postaviti par slika i snimak zvanicnog otovrenja.....

Milsim da poslije toga mozemo ovu temu, inace nacitaniju poslati u penziju, a okrenuti se novim planovima, prije svega, topovima na praci i liftovima koji su najavljeni. U svakom slucaju, ostajemo zajedno sa informacijama iz prve ruke....

DarkoN

vip-e cekamo te slike. nadam se da to nece ostati samo price, jahorina hvata zadnji voz. ako ga slucajno ne uhvati ode sve u pm.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Vip spava izgleda! Jedno pitanje za njega: ove dozvole za rad sestosjeda, jesu li privremene ili trajne?

I dalje cekamo slike cr:)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

Quote from: skiDeki on 18 February, 2010, 22:16:00
Vip spava izgleda! Jedno pitanje za njega: ove dozvole za rad sestosjeda, jesu li privremene ili trajne?

I dalje cekamo slike cr:)
rekli su da su privremene. ali posto kod nas moze sve cekamo vip-a da nam odgovori.

skiDeki

Vip je u rubrici, verovatno postavlja slike :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...