• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

marina

Royal je super baza, drago mi je da se prosiruje , jer je stvarno bio mali prostor , ali jako posjecen.
VIP Jahorina Woman Team

marina

za one koji su pitali kako teku radovi na Ogorjelici, pogledajte!
VIP Jahorina Woman Team

zum

dobro to sve izgleda  ;D
VIP je opet u akciji, skidam kapu   :bravo::(

nego jeste li vidjeli sto se termag sa kolibom 2 prosirio?

marina

da prosirila se  Koliba skoro duplo, i to u onom dijelu gdje im je bio sank!!
VIP Jahorina Woman Team

Simiki

Svaka èast Marina!

Odliène fotke...

ludzatobom:((

dasas

svaka cast na slicicama. vidi se da su stvari dobro odmakle i da sve ide svojim tokom. koliko se sjecam bilo je govora da ce 5. okt. doci helikopteri zbog montiranja stubova a   interesuje me ima li kakvih novosti oko tendera za osnjezavanje prace. prije neki dan, u Glasu Srpske cini mi se, citao sam izjavu ministra Dragosavljevica da ce biti organizovano JP skijalista RS. imate li kakvih informacija.
pozdrav iz BL....
inace pratim forum preko cijele godine i radujem se jahorini u novom ruhu.

vip-jahorina

cekamo termin i nadamo se bar normalnom vremenu.

Quote from: Vlado28 on 01 October, 2009, 12:11:06
A za one koje vole provod, kafic Royal se prosiruje i kazu da ce biti SVEGA!!! :bravo::( cr:)
Svratio sam juce do Royala i malo popricao i popio po jednu sa Sergejm iz VIP-a i Raleto Suvivorom. austin:(
Evo slika... ludzatobom:(( devil:(

Pozdrav Raletu !!! ove godine ce royal biti mjesto broj jedan za derneke na jahorini !!!

brera

vip-jahorina

jest brera, tamo cemo cugati  afrocool:(

brera

Tu sam veè bio, od Ace mi je bilo onako "uz put"!!!A i blizu sam bio nastanjen.

anjaaaaa

ROYAL...najbolje mesto na celoj Jahorini!!! bas me je obradovala ova vest o prosirenju!!! JEDVA CEKAM ZIMUUUUU :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Nemojte se iznenaditi: skijanje je neka vrsta poezije. Pravo je skijanje lepota, lakoæa, razigranost i raspojasanost. Usavr¹avanje i uve¾bavanje tehnike nije samo sebi cilj, veæ samo put do tog cilja.

Vlado28

Quote from: anjaaaaa on 01 October, 2009, 17:56:14
ROYAL...najbolje mesto na celoj Jahorini!!! bas me je obradovala ova vest o prosirenju!!! JEDVA CEKAM ZIMUUUUU :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Bice, bice i to sa mnogo novih sadrzaja... i ja jedva cekam! :bravo::( :bravo::( :bravo::(
Je li ko vido ©ahbaza...  :<)

marina

Danas je na Jahorinu stiglo jos puno, puno materijala ( plato Poljice je  zatrpan i cesta iznad  Kosute)  , izmedju ostalog stubovi koje trebaju postavljati kada stignu helikopteri 5.10. Stigla je i polazna stanica za Ogorjelicu, rekli su mi da izgleda svjetski, iako je jos u dijelovima. Cim stignem idem uraditi nove fotke!!!!!
VIP Jahorina Woman Team

Bojan NS

HeAd

sreca je pa najavljuju finu jesen....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4