• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

harison

Uhh , ova razljulja sve :D pahuljice moje drage hug:(

skiDeki

Hare- administryor foruma :bravo::( :bravo::( Vidis da je vredelo biti na krovu i kod mene pada kao lud :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

harison

:D dobar dobar samo lagano...neka on napada za sutra nek izelete masine nema veze nek one sutra izadju cekat cu ja 1 sat nije frka, meni ne smeta CJELAC  (:smijeh:

HeAd

Bilo bi dobro da masine izadju i naprave stazu znaci da je extra utegnu tako da ovaj minus koji su najavili za petak stazu stvrdne i da to bude extra podloga ispod onda brale nema ni kamenja ni kamencica kad staza ima podlogu dobru.
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

harison

a kako cu ja vadit kamenje za kupus, ili sir znas jedino na Jahorini imaju mali a teski pa taman ono pritisne   sleep:(

HeAd

idealna prilika da se staza odrzi ovo je dar s neba ovakva prognoza da se za petak najavljuje toliki minus steta je ovakvu situaciju neiskoristiti znaci utegnuti stazu i dobiti trajno ledenu pokoricu kojoj ni vise temparature ne bi mogle da nastete ideea:(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

fux

harison

Nismo dobili nikakve inforamcije, jer se ne zna do kad i koliko ce napadati snijega..ako nesto saznamo javljamo prvom jutarnjom informacijom  ideea:( ali ne vjerujem...cuva se snijeg

fux

harison

Nista, pomazemo koliko mozemo  8)

harison

Leitner majstori se pripremaju da pocnu kaciti korpe na liftu Poljice okupio se veci tim...a prije toga imaju nekih sitni poslova oko struje itd.. mada i nisu to neki sitni poslovi  ideea:(

Big_DANE

TESTING LIVE NA OGORJELICI I !!!!!!!!!!!!!

marko0806

kak bi bilo ljepo da se i poljice otvori oko 26. :bravo::(