• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

malo da se umjesam:
stvarno vise nema smisla da 101 put ponavljamo iste informacije i da se citiraju drugorazredni portali. toliko puta smo objavili te informacije i to vec prije 5 mjeseci prvi put, a zadnji put prije par dana kad mso sa Koromanom pricali i to zvanicno.

i bato, napisao si 25 postova, dobio 55 odgovora i opet pitas iste stvari. zamolio bi vas da ostanemo pri informacijama koje imamo i da se dalje raspravlja o tome. samo da ne ponavljamo na svakoj stranici isti text. jer nema smisla prema hiljadama citalaca foruma dnevno ....

bataneo NS

stefi_89

kakvi su ono reflektori na ogorjelici?

skiDeki

I sinoc su bili, izgleda da rade nesto i po mraku ;)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

zvanicno u rad su pusteni reflektori !  :bravo::(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

sestosjed ogorijlica je od subote u probnoj fazi. tako cete u narednih par dana primjetiti "cudne" pojave koje su u stvari dio vjezbe.
ONO i DSZ  :bravo::(

Big_DANE

vip-jahorina

ne znam, i ja sam se pitao. trebao bi lafi znati, tu mu je kuca - hehe, sad je osvjetljena

inace, dane je malo izfrustriran, novi narastaji mu podsticu radni moral   (:smijeh:  (:smijeh:

harison

Svim, korisnicima i ne korisnicima Facebooka predlazem da se prijave OVDJE

Laffite

Quote from: vip-jahorina on 08 December, 2009, 21:28:21
ne znam, i ja sam se pitao. trebao bi lafi znati, tu mu je kuca - hehe, sad je osvjetljena

inace, dane je malo izfrustriran, novi narastaji mu podsticu radni moral   (:smijeh:  (:smijeh:

mala greska VIP-e  devil:( Crvena kuca nije moja  :(...da bar jeste  ludzatobom:((
Bilo je èasno ¾ivjeti s Titom

bataneo NS

HeAd

palo ga je cjela 2 centa ko pisa od misa  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

bataneo NS

vip-jahorina

vrijedno se i dalje radi na sestosjedima.
vidite li ona dva reflektora sto nocu ko ludi svjetle?

bataneo NS

VIp aj postavi neku sliku sestoseda na poljicama sad od skoro, od juce il danas ako imas