• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bojan NS

loop

allways stand sideways!

HeAd

Quote from: ski_ns on 01 December, 2009, 08:57:52
Укидање виза је повод да се мало размисли о ценама ски паса и свега, јер ће одређен број људи сигурно отићи негде другде, не кажем да је боље али чисто би да пробају нешто друго, ваља размислити о томе

potpisujem
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

sina

sad kad su sestosjedi pri kraju svi pobjegose u austriju,francusku.................. ;D

hannibal dr lecter

Quote from: sina on 01 December, 2009, 09:40:26
sad kad su sestosjedi pri kraju svi pobjegose u austriju,francusku.................. ;D
Зато нама што остајемо неће бити гужве ни у најави  :P
Ako ne mo¾e¹ proèitati pismo kojim pi¹em, pogledaj na linku dolje.
Jezik kojim pi¹em je srpski (Serbian), a ti odaberi svoj:
www.translate.google.com

Fa_kE

Oj pauderu moj mili ðes mi nesto, ko' da se nismo vidili ima godina dvjesto

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

vip-jahorina

da nebi isli u off topic evo nove teme vezane za ukidanje viza i skijanje gdje?
Srbiji, C. Gori i Makedoniji ukinute vize - ipak na Jahorinu?

Ovdje je ipak tema 6sjedi ... :)

sina

Postovani VIP-e, ima li kakvih novosti na montazi sestosjeda?

amer

harison

Ne znam za Austrijance, ali za Francuze nisi ni malo u pravu. Kad god mi se ponovo bude ukazala sansa ja cu da idem u Francusku na skijanje. A na Jahorinu NAZALOST ne verujem da cu skoro. Les2Alpes 7 dana smestaj+6to dnevni ski pas(220 km staza) u periodu od 2-7 januara 255e, na Jahorini u tom periodu nemas smestaj ispod 20 evra dnevno (140e za sedam dana), ski pas 100e na 20 km staza. Jos jedna stvar. Probaj da ostavis patike ili ranac ili ne daj boze nesto od opreme na ceo dan negde na Jahorini. A licno sam se uverio da je to praksa na gleceru letos. Prezuju se ljudi ujutru, ostave patike i ranac na jednom mestu i na kraju skijaskog dana  stvari ih cekaju tamo gde su ih i ostavili.

Brate pa i ti ostavi opremu na Jahorini u sumici i niko ti je nece dirati hahahahaa, ala ima sume koliko hoces samo izvoli!!!!Kod nas kazes onom liku na liftu de bgt da ostavim torbu tu kod vas nece vam smetat on ce reci ma satvi ko je jebe nece ni gledat u nju   police:(

skiDeki

Hoce li sneg, ako zaveje, a trebao bi, ometati zavrsetak radova? Ima li preciznijih informacija kad ce biti gotovo posto su Radovi u finisu? s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

amer

Sneg sneg sneg sneg sneg!!!!!!  :D  :D  :o  :o