• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

skiDeki

To je oko 83kg po m2 cini mi se da je to [puno snega,na  jahorinskoj prognozi se smanjili oni cm :'(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Na Jahorini ce biti 20-tak kg/m2 .....KISEEEEEEEEE!  :o
u svakom slucaju na ogorjelici rade ko ludi hug:(...dok na poljicama nema zive duse...!!!!!!!!!  3:(

loop

allways stand sideways!

Big_DANE

LADNO VISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KORPICA!!!!  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

mayday

dasa

Gospodo dok ovi nama montiraju j.... sestosed nama ukinise vize!!! :bravo::( :bravo::(  Sada vozdra Jahorina!!! Odosmo u Austriju, Italiju....

Big_DANE

Kad si tako veseo i velikodusan de nama PLATI na JAHU da idemo...a ti put Austrije i Italije idi! Neces nam nedostajati!  :P :bravo::( :bravo::( (:smijeh: (:smijeh:

zum

vjerovatni nece doci dio gostiju iz srbije, ali jarane, hrvatska i slovenija nisu ni trebali veze pa su nam stalni gosti.
a nesto ne vjerujem da ces se bas dobro provesti gore. kome je cisto do skijanja, moze, mada se ja iskijam na jahorini.
vizu imam i bio cesto vani  :o
pa kad te opale po usima, pa kad te pogledaju onako cudno, kad kazes odakle si, ko da si iz sveimra tek sad doletio i imas bundevu na glavi, pozelices jahorinu. kad pitas francuza nesto na engeleskom, on ti mrtav hladan slegne ramenima ili u najboljem slucaju promrmlja na francuskom. ili austrijanac se nasmije i kaze zahlen bitte, ti se nasalis, ona ti muriju sveze auuu

lega

Quote from: zum on 01 December, 2009, 00:05:50
vjerovatni nece doci dio gostiju iz srbije, ali jarane, hrvatska i slovenija nisu ni trebali veze pa su nam stalni gosti.
a nesto ne vjerujem da ces se bas dobro provesti gore. kome je cisto do skijanja, moze, mada se ja iskijam na jahorini.
pa kad te opale po usima, pa kad te pogledaju onako cudno, kad kazes odakle si, ko da si iz sveimra tek sad doletio i imas bundevu na glavi, pozelices jahorinu. kad pitas francuza nesto na engeleskom, on ti mrtav hladan slegne ramenima ili u najboljem slucaju promrmlja na francuskom. ili austrijanac se nasmije i kaze zahlen bitte, ti se nasalis, ona ti muriju sveze auuu
Ne znam za Austrijance, ali za Francuze nisi ni malo u pravu. Kad god mi se ponovo bude ukazala sansa ja cu da idem u Francusku na skijanje. A na Jahorinu NAZALOST ne verujem da cu skoro. Les2Alpes 7 dana smestaj+6to dnevni ski pas(220 km staza) u periodu od 2-7 januara 255e, na Jahorini u tom periodu nemas smestaj ispod 20 evra dnevno (140e za sedam dana), ski pas 100e na 20 km staza. Jos jedna stvar. Probaj da ostavis patike ili ranac ili ne daj boze nesto od opreme na ceo dan negde na Jahorini. A licno sam se uverio da je to praksa na gleceru letos. Prezuju se ljudi ujutru, ostave patike i ranac na jednom mestu i na kraju skijaskog dana  stvari ih cekaju tamo gde su ih i ostavili.

midwest

Quote from: zum on 01 December, 2009, 00:05:50

Jeste da rizkujem flame  >:D, ali zbog ovakvih komentara ljudi cesto forume uporedjuju sa zidovima javnih wc-a. Preciznije, zbog posljednjeg pasusa, koji ne nudi niti jedan argument, nego samo puko naklapanje i ukratko kaze: vani ne valja, a sto - ne znam.

Bojan NS

Укидање виза је повод да се мало размисли о ценама ски паса и свега, јер ће одређен број људи сигурно отићи негде другде, не кажем да је боље али чисто би да пробају нешто друго, ваља размислити о томе

sambi

lega preko koje agencije si naso taj aranzman u francuskoj

zburkos

Ma koja ba Francuska, Austrija...... imaju li oni ovakve kruske i klope ko kod nas...... raja pa nije sve u skijanju ima nesto i u uzivanju, druzenju...... a toga nema tamo kod njih ;D