• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vladimir

Bojan NS

trening po mjeri

trening po mjeri

Ок, шестосједа неће бити, али то није разлог да цијену карте не дигну бар за 5км. 3:(

Bojan NS

Ма и ОЦ је ту погрешио, требао је обавити тендер тамо негде око нове године па да има доста времена  да се сви евентуални проблеми реше на време

md

"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

trening po mjeri

Није ни то искључено! Онда ће карта бити још скупља, јер мање је жица а пуно кандидата-ипак је привилегија скијати на Јахорини.

vip-jahorina

nije me bilo - odmarao sam se i ja malo  ;)

vezano za 6sjed se nije dosta promijenilo. osim sto sam iz oc-a dobio informaciju da se upravo razmatra odluka zalbene komisije.
pred kraj iduce sedmice se sastaje odbror OC-a sa predstavnicima komisje i izvdjaca.
da li ce se donijeti odluka o pocetku rada, ne mogu vam jos reci. cim bude zvanicno naravno da cete biti prvi obavjesteni.

osim toga, upravo sam razgovarao sa svojim kolegom, nadzornim in¾injerom koji radi u leitneru koji kaze da je moguce izvesti 6sjed do pocetka sezone.

za vasu informaciju, uklonjeni su stari stubovi sa jednosjeda na satoru i naravno skinuta zica, tako da bi se sa radovima moglo, sto se tice tehnickog aspekta odmah krenuti.

brera

vip-jahorina

izabran je izvodjac (Leitner, bili su 1,5 mio jeftiniji od konkurencije), nego je cijeli problem u zalbi i proceduri zalbe, koja je morala preko sarajeva ici.

sad upravo zasjeda odbor oc-a, koji raspravlja o tome....

brera

Znam za ¾albu i svu proceduru(komisija federacije i ostala sr..) oko toga. ®elio sam èuti, da je konaèno i potvrden izvodjaè.

vip-jahorina

bolje da sacekamo sa izjavom jos par dana, nego da prenaglimo.
sto se nas tice, Leitner je potvrdjen. ali ......

vip-jahorina

kako su domace firme vec prosirile staze na predvidjenim djelovima, oborene su "omorike, jele i smrce"
- putanjom novog sestosjeda i novih djelova staze.
izgelda da je pala odluka da jahorina sama gradi ono sto moze izgraditi:
stope za stubove i sl. stvari koje moze OC sam napraviti odnosno firme koje to izvode.

ovo je jos nesluzbene informacije, ali racunajte da ce biti tako, a u toku ove sedmice ce se nesto vise znati.
tako ako leitner konacno dobije dozvolu za pocetak, ce morati samo postavljati stubove i spajati zice. sve je to izvedivo do pocetka sezone.

cijeli nas tim podrzava ovakav stav, naravno da ne mozemo puno uraditi ali bar ono sto se moze ......

Bojan NS

Коначно да су се ствари помакле са мртве тачке! Поздрављам сваки корак напред, па се надам да ћемо се на зиму возити шестоседом!

marina

Par fotografija skinutog starog jednosjeda,odrezanog drveca na trasi gdje bi se trebao postaviti sestosjed.
Slike su slikane iz pravca donjeg dijela  staze Poljice prema starom hotelu Sator!
VIP Jahorina Woman Team