• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Report 18.12. - 21.12.

Started by burkezg, 21 December, 2008, 22:55:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

burkezg

Jedan dio sam napisao u "Vrijeme i zicare". Treca mi je godina na Jahorini i nakon odlicne 2 docekao sam i jednu losu. Mislim, sveukupno gledano, bilo mi je fenomenalno jer je takva bila ekipa ali sam i razocaran. Cijeli svijet ide naprijed, a Jahorina unazad. Godinama nista zivo nije napravljeno, svake godine mi pricaju bajke kako su odobrena sredstva, gradi se "1000sjed", tu ce bit ovo, tu ono, a ono osvaki put sve gore i gore. Ono sto me brine, "nestalo je duse", konobari i svi sto tamo rade hoce zavaljat i u jednoj noci zaradit za mjesec dana, a trosili smo po 500 KM kad bi dosli na cugu. Hrana je postala ocajna. Ja dolje idem samo zbog "Karadjordjeve snicle" i ostalih specijaliteta (ako narucis nesto osim cevapa nece ni pravit), sjecam se prijasnjih porcija, ispadalo je iz tanjura, a sad moram narucivat 2-3 jela da se najedem. Eto, takvo je stanje stvari iz mojih ociju no bez obzira na to doci cu opet, znam da cu doc ako Bog da za mjesec-dva opet na tjedan dana jer obozavam Jahorinu planinu. Doci cu iako za tu lovu mogu i u Francusku ali napravili ste to da cemo morat nosit hranu ko Èesi kad dolaze kod nas na more. Ljudi ce dolazit samo zbog snijega! Vanpansionska potrosnja ce opast, a to nikako ne ide na ruku ljudima koji zive od nekog malog ducancica ili restorana gore.... Pod hitno vam treba neki organizacijski odbor! Moze se i mora bolje! Pozdrav....

zidoo

Treba njima trosjed na Vlasicu da se malo opamete

suma.ker

treba sto sta gore........ kolko para ulozenih tolko muzike!!! kada se to privatizuje bice drugacije
skijaj brzo
skijaj sporo
svejedno ti je
negde si jagode
izorao...........