• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

OBJAVLJENE Cijene SKI pasa

Started by Lejla, 28 November, 2008, 13:59:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Verovatno zato sto bi vecina vlasnika vikendica uzimalo prenosive, pa ih izdavali gostima po povoljnijim cenama od onih na ski kasi ideea:(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

midwest

Da, ali zato se vlasnicima apartmana/vikendica koji uredno izmiruju obaveze prema turistickoj organizaciji
omoguci da kupe 6-dnevni ski-pass za svoje goste po simbolicno nizoj cijeni... Kako bi i tako bili konkurentniji od
onih koji te obaveze ne izmiruju.

Ja tako kupujem ski-pass za nekih 5-8% jeftinije. Nije neka usteda, niko to narocito i ne reklamira, ali te ugodno iznenadi :)
Vjerovatno je taj popust jos znacajniji na jos duze ski-passove.

Bojan NS

Углавном како год окренеш уопште се није изашло у сусрет народу, никаквих повољности нема

skiDeki

Pa logican popust, posto su ukinuli prenosivi skipass, mada verujem da bi vam on vise odgovarao, ako je popunjenost dobra ili i sami skijate.

midwest

skiDeki,

nisam ja iznajmljivac... Nego dobijem ski-pass sa tim popustom od iznajmljivaca od kojih iznajmim apartman... Vani, ne kod nas...

A kod nas se ljudi vise od svega boje zloupotrebe, (valjda krecu sami od sebe  - neka se niko ne nadje uvrijedjen) pa onda ne zele ni da
pomisle da pruze tu ili slicnu mogucnost...Ima gomila tih sitnih, a bogami i krupnijih (tipa rampa na ulazu) primjera u kojima se vidi prizemnost razmisljanja....

twid

Po principu "ne moram ja zaradit, vazno je da djoko ne uzme"

skiDeki

Quote from: midwest on 24 November, 2009, 01:38:50
skiDeki,

nisam ja iznajmljivac... Nego dobijem ski-pass sa tim popustom od iznajmljivaca od kojih iznajmim apartman... Vani, ne kod nas...

A kod nas se ljudi vise od svega boje zloupotrebe, (valjda krecu sami od sebe  - neka se niko ne nadje uvrijedjen) pa onda ne zele ni da
pomisle da pruze tu ili slicnu mogucnost...Ima gomila tih sitnih, a bogami i krupnijih (tipa rampa na ulazu) primjera u kojima se vidi prizemnost razmisljanja....

Izvini, nisam dobro razumeo, ali si svakako u pravu.

HeAd

nema rampe na ulazu, a i ja se sla¾em da svim ozbiljnijim izdavaèima treba omoguæiti za njihove goste da imaju popust na ski pass...mada ovo bi trebalo biti utvrdjeno nekim pravilnikom i regulativama....
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

midwest

Znam da nema rampe, to je samo primjer :)
Naravno da moraju postojati neka pravila, ne moze npr. neko ko nije marke turisticke takse platio dobiti popust na ski-pass za svoje goste...
Eto, OC je vlasnik hotela pa mu ne pada na pamet da ponudi takav popust gostima hotela. Je li zna neko, jesu ikad nudili tkao nesto?

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

vip-jahorina

Quote from: midwest on 24 November, 2009, 15:13:42
Znam da nema rampe, to je samo primjer :)
Naravno da moraju postojati neka pravila, ne moze npr. neko ko nije marke turisticke takse platio dobiti popust na ski-pass za svoje goste...
Eto, OC je vlasnik hotela pa mu ne pada na pamet da ponudi takav popust gostima hotela. Je li zna neko, jesu ikad nudili tkao nesto?

mi imamo taj problem da OC ponudi kad je los popunjen svojim, ali samo svojim gostima popust na ski pas.
ubuduce ce morati kod takvih akcija svima ponuditi.

midwest

Ko bi rekao da se tako ponasaju?  Nikad ne bih ni pomislio  >:D

Bojan NS