• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

OBJAVLJENE Cijene SKI pasa

Started by Lejla, 28 November, 2008, 13:59:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

Bojan NS

Da li je iko od zvaniènika prokementarisao ukidanje bodova? To je bila jako popularna vrsta ski pasa!

vip-jahorina

ja sam danas sa direktorom pricao, ali nije mi palo na pamet da to pitam.
drugi put cemo.
sto se tice obrazlozenja za povisenje cijena, rekao mi je da je to minimalno i da su morali toliko dici. ja ne zelim da ulazim u ekonmsku situaciju u OC-u tako da i ne mogu davati takve komentare.

zum

ma super sve to, nego ne postizes uvijek plus ako povisis cijene nego ako imas prihvatljive cijene.
ako su digli 15% i ne dodze 5% onih sto su htjeli doci, je fula.

ma tu je nesto drugo u pitanju  ;)

zzdado

VIP taj direktor veze nema sa ekonomijom i zdravom ekonomskom racunicom.....u ovakvoj krizi jedino kruh ,benzin i cigare mogu toliko poskupjeti a da ljudi i dalje gundjaju a ipak nastave kupovati po starom.Bit ce bogami Jahorina samo za probrane ove sezoneKRAHHH!!!

vip-jahorina

ja se ne slazem sa povsicom cijena i to sam u par navrata jasno rekao
ali dado, ni ja ni ti ne znamo kakvo je stanje u OC-u i kakvi faktori uticu na cijenu.

mi smo na sva zvona zvonili i objasnjavali kakve bi negativne reakcije mogle proizaci, ali kad nam kazu da ne moze drugacije ...

limeni

Znali smo da ce cijene biti povecane. Znali smo i da ce nam tesko pasti. >:( Znali smo da ce se pravdati svojom ekonomskom racunicom.

Nismo znali da ce izostaviti tacke! Tacke su jedini nacin da se skija uz nasu ekonomnsku racunicu.

Izostanak tacaka je (pored izostanka prenosivog godisnjeg ski pasa o kojem ne zelim sada da pisem) veliki propust.

Vip daj molim te vidi da ga nisu slucajno zaboravili, da nije ispao prilikom nosenja na stampanje... :o ne vjerujem da su svjesno odustali od tacaka.

ttk

brera

vip-jahorina

buco

AKO IM JE OBRAZLO®ENJE ZA DIZANJE CIJENA SKI PASA NOVI ©ESTOSJEDI TKO ONDA GARANTIRA DA ÆE NAMA KOJI PLANIRAMO BITI GORE U PERIODU NOVE GODINE TI ©ESTOSJEDI BITI DOSTUPNI, POGOTOVO ONAJ NA POLJICIMA JER MI TAMO VEÆINOM I SKIJAMO. DOSAD SMO SVAKE GODINE PLAÆALI SKUPLJE, A NIJE BILO RAZLOGA, A SADA KAD SE PRAVDAJU RAZLOGOM NEK GA I ISPO©TUJU JER NIJE PO©TENO DA PLAÆAMO TOLIKO SKI PAS ZA DVOSJED NA POLJICIMA ILI NEK VRATE TOÈKICE JER KAO ©TO NETKO REÈE SVE JE VI©E RAZLOGA ZA NE DOÆI NA JAHORINU.

trening po mjeri

Збогом Јахорино.

Big_DANE

Da ne poverujes....7 dana = 219 KM!?? Kolika je cena bila prosle godine????
Od decembra do marta-aprila je ista cena skipass-a????  3:( 
Vidimo se sledece godinice kad doju topovi ( AKO DODJU-nadam se) i ostalo sto su planirali!  :o 3:(