• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

OBJAVLJENE Cijene SKI pasa

Started by Lejla, 28 November, 2008, 13:59:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ivan Bgd

Cini mi se da je sad skuplji nego na Kopaoniku(koji opsedaju snobovi). 
7-dnevni Jahorina 112 eur  VS  Kop 108 eur

I po meni cena nije opravdano poskupela, jer dzaba i 10 novih sestoseda i gondola ako nema snega i staze nisu sredjene(citaj pune snega).

Trebali su da prvo krenu od savremenog osnezavanja (ono sto moze da sljaka 24h) , pa tek onda liftovi.

Pozdrav svima

Big_DANE

totalno se slazeM! Ali KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE! UVEK BILO I BICE!!!!!!
Tako da se za sledecu godinu nadamo da ce barem PRACU ilti. SKOCINE i mozda OGORJELICU DA OSNEZE tj. OSNJEZE!  ludzatobom:((
I naravno da se staze tabaju tj. predju par puta a ne jednom i gotovo! NEXT YEAR! :bravo::( :bravo::(

vip-jahorina

Izvjestaj sa sastanka sa ministrom turzima RS-a, Gluhovicem.
Nas predstvanik se danas sastao sa ministrom i porazgovarali smo o temama koje su vazne za jahorinu. Veoma je nezgodno da je u isto vrijeme i odrzan sastanak na Palama (vidi temu, Sastanak pred pocetak sezone uskoro idem tamo napisati o cemu se pricalo), pa smo se danas igrali HOT-LINE sa izvestajima iz ministarstva u Banja Luci kao i sastanka na Palama i obavjestavali sta se dogodilo gdje. Ministar je zatrazio da mu se posalje zapisnik sa sastanka sa zakljucima, sto nije bas praksa, i pokazuje koliki je njegov interes.

U svakom slucaju, popricalo se sa ministartrom o naplatnim rampama i ludoj ideji koja je kako izgleda sprijecena. Predoceno mu je stanje na Jahorini, najrealnije moguce, sa svim pozitivnim i negativnim stranama. Naravno veci dio razgovora je bio o cijeni skipasa. Ministar je vec prije obrazlozenja rekao da se on protivi u ovoj situaciji bilo kakvom dizanju cijna ski pasa. Nakon obrazlozenja (prnosenje stavova iz foruma i raznih reakcija preko telefona u bih, srbiji, hrvatskoj, sloveniji ....) je rekao, sto nas je prilicno pozitivno iznenadilo, da ce se sastati sa odgovornim za dizanje cijena i probati ih "odgovoriti" od poskupljenja i vec objavljenih cijena.
Predsjednik nadzornog odbora je osoba koja ima zadnju rijec oko dizanja cijena.

VIP samo naglasava da ministar ne moze natjerati predsjednika nadzornog odbora da promjeni cijene, ali cudni su politicki putevi, pa nam ostaje da vidimo da li ce se do pocetka sezone nesto promjeniti.

Evo dragi forumsi, obecano, izvrseno sad samo jos mozemo gledati ....

odad

Bojan NS

Kole

Svaka cast ljudi,nadam se da ce imati razuma i osecaja i uraditi nasto dobro za OC i ljude koji dolaze tamo.

skiDeki

Nadamo se da ce rec ministra imti uticaj police:(
:bravo::( :bravo::( :bravo::( VIP :bravo::( :bravo::( :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

01xxx01

e stvarno svaka cast - VIPE, daj kakvu peticiju da potpisujemo, nesto!
:-X

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

mijat

objavljene su cene skipasa na kopaoniku, èisto radi uporeðivanja:

http://www.infokop.net/images/stories/cenovnici/KopaonikCeneSkiPassa2010.pdf

vip-jahorina

auuu, ako sam dobro racunao, ispade tu negdje, malo jeftinije u prosjeku nego na jahorini. s tim sto na kopu su 23 moderne zicare/lifta 44 km staza ( doduse puno jednostavnije staze, ali za prosjecne skijase skroz OK). I meni nije bas nesto prirastao srcu,ali fakt je fakt.

racunao sam euro/dinar 1:95 mislim da je to realni kurs?
poludnevni 11,6 dj: 9,5  (J: 12,7   9,2)
dnevni 21 djeca 14,2  (J: 19,9  14,3)
7dnevni 107 dj: 69 (J: 112,2  80,6) auuuuuuuuuuuu (djesu vukovi! )
PAZI SAD: nocno skijanje je u cijeni za sve koji minimum imaju dnevni skipas. Na Jahorini mozes imati dozivotni ski pas, ali nocna se placa buraz!
sezonski im je puno skuplji, kod nas je to ok cijena

Ko da je 84, tad smo bili skuplji od kopa, ali zajedno sa bjelasnicom HIT ski centar u europi.

Bojan NS

harison

TOOOO ovo je VIP ko ga nije upoznao, evo i pjesma o njemu poslusajte !!!

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

harison

da nam je ovo pa svi bi uzivali - lopovi,  siromasni, bogati, kreteni, ludjci, farmerkasi, roditelji, djeca....ohooo samo sanjat, a nekad kad se bude para imalo otici s helikopterom na free ride uzivat