• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

OBJAVLJENE Cijene SKI pasa

Started by Lejla, 28 November, 2008, 13:59:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sicko

stvarno nemogu da vjerujem koliko su poskupili  :o >:(

forumas

sta ce biti kad stave topove i jos koji lift?
prestignut cemo austriju. 8)

sta cemo mi ako ne bude snijega? oce nas sestosjedi vuci i spustati po travi? oce li vratiti pare ili ce ko zadnji jadnici pustiti lift poljice i reci, eto mozete skijati

zum

tike tike tacke - nema vise vracke

HeAd

mene vise brine onaj kamenjar sto su razrovali gore od cijene ski passa vrijem ih bas sluzi da to sve fino pograbljaju.... (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

ipa76

ma nisam na vrijeme procitao ove vase postove vezano za cijene i elaboraciju istih od strane VIPa i midwesta. samo da ulozim primjedbu i dam prijedlog. da krajem ovog mjeseca pogledate cijene vikendica na jahorini i istih vani (italija i austrija). razlika ce biti jako mala. to sam iskusio prosle godine. nasao sam smjestaj u Alta Badia-i jeftinije nego vikendice na Jahorini. VIP, vjeruj mi da je to istina. Ni ja ne pokusavam da blatim ili nesto drugo, ali fakat treba malo kriticki gledati na ovo dizanje cijena. Ne samo ski karata nego i ostalih stvari. i koliko sam primjetio, svake godine je manje ljudi gore... isli smo par godina na jahorinu zaredom, mislim 4-5 (rentali vikendicu, iako smo iz sarajeva), ali smo prosle godine odustali. nisam siguran kada cemo opet, jer su cijene zaista previse otisle gore... a nije nam mrsko potrositi lovu na Jahorini, ali ... treba biti realan

Speed

??? ??? ???Ovo stvarno nema smisla, pa ljudi nije moguce da su poskupjeli 15%. Ovo je cisti bosanski poznati lopovluk "evo ti malo a uzmem ti dusu". Znaju li ti u OC u kojoj drzavi se nalazi ova nasa prelijepa Jahorina i kakva je u njoj trenutna kupovna moc drzavljana? Pa nece im dolaziti francuzi, italijani, austrijanci i ostali da skijaju na Jahorini? Nadam se da ovo nece biti stavrna cijena SKI pasa pocetkom sezone jer ce ostati bez mnogi ljubitelja Jahorine?

pinkpanter

Bes mu mater ovo je stvarno prebudzena cijena! Ima sad da i u Januaru bude poluprazno. :( :( :(
Vjecita dilema: Hoce li biti snijega kad odem na skijanje ili ne !?

bananananan

Pozdrav...
SKUPO(sramota, glumite visoki turizam, a jos ste realno smesni ugostitelji) !

Neka hvala...odoh u Franckusku za te novce...gde je staza zategnuta(24h) i u gondoli sluze caj(e alo? a ne bljuzgavica na dvosedu, mokra bulja i te fore...)...nekoliko godina uzastopno idem na Jahu...2010 preskacem...2005. kad sam prvi put dosao tri busa(dva dekerax2) iz NS-a, 2009. poluprazan obican bus... ideea:( pa se vi ceskajte i razmisljate gde su vam u februaru studenti iz Novog Sada ideea:(...gomila ljudi(kojima se i ja pridruzujem ove godine) za 300 e ode u Francusku,, Bugarsku....klopa+prevoz i ski pas....po fakultetima i agencijama tone ponuda...a vi + 15% na cene ski pasa u godini svetske ekonomske krize......veoma ambiciozno, nema sta...lol...samo napred...glavom kroz zid....

Mada...novembar je jos...mozda i poludim do februara...to be continued...  ;)
jbg..

ttk

I ukinuli su onu od 100 poena  >:( Ove godine se necu skijati  :'(

thegrke

Je li sigurno da su poeni ukinuti?  Ako je to tacno, onda mi koji porodicno skijamo mozemo da zaboravimo Jahorinu. Zalosno. Molim VIP da mi odgovori. Hvala

sina

Ovo poskupljenje i jos ukidanje bodova,mislim da cu odustati od jahorine...

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

Bojan NS

Укидање бодова стварно нема смисла! Мени је то била баш супер опција! А сад 100 евра за 6 дана,  мало је много!

lega

Ne mogu a da se ne oglasim. Ja sam iz Kragujevca i ceo zivot skijam uglavnom na Kopaoniku. Poslednje dve godine sam dolazio na Jahorinu i slagao bih kada bih rekao da se nisam zaljubio u ovu planinu. Ali moram da napravim komparaciju u vezi ski pasa. Cena je dostigla kopaonicke iako su vertikalni transport i duzina i uredjenost staza daleko na strani Kopaonika. Sto se drugih cena tice, Kopaonik je mnogo skuplji od Jahorine(smestaj, cene na stazam i po kafanama).Samo hotelski smestaj na Kopu  je jednak ceni smestaja, prevoza i 6todnevnog ski pasa u Italiji, Austriji i Francuskoj koje organizuju neka beogradska ski udruzenja. Ja na zalost necu dolaziti na Jahorinu ove godine, jer mi se na zalost ne isplati, posto pripadam onom stalezu koji na svaki nacin pokusava da ustedi, da bi imao sto vise skijaskih dana na planini(pa makar se i radilo o svercovanju na liftovima).Prosla a posebno  pretprosla sezona, kada sam prvi put bio na Jahorini, su bile mnogo povoljnije za razliku od ove. Sto se tice skijanja preko, bio sam samo letos u Les2Alpes gde u cenu ski pasa dobijes koriscenje bazena, klizalista, teniskih terena, bob staze i jos mnogo toga, plus popuste na sve druge aktivnosti koje se nalaze u ovom ski centru, plus preko 200 km staza koje po pripremljenosti ne mogu da se porede sa stazama na nasim skijalistima. Nadam se da ce se ipak  promeniti svest nasih ljudi i da ce shvatiti da samo postenom ponudom mogu da privuku turiste. Puno pozdrava od mene svima i nadam se da cu opet imati prilike da dodjem na ovu prelepu planinu.

skydiver

Ako su htjeli da rijese problem guzvi i redova nisu ni trebali praviti ove sestosjede mislim da ce ove cijene ski pasa, ako ostanu, biti dovoljne da se rijesi problem guzvi ove godine (nazalost).