• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Nocni zivot za Novu godinu??

Started by leptirica, 11 November, 2008, 02:29:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

leptirica

Moze li mi neko dati sledece informacije: kakav je nocni zivot za Novu godinu, kako da pronadjem smjestaj blizu lokala i klubova kad nemam mapu, a nikada nisam bila(posto iz prilozenih ponuda apartamana svi su blizu ski staze,a skijanje meni i nije primarni cilj, a ja ne znam koliko je to udaljeno od "centra")??
Imate li neku preporuku za privatni smjestaj za 4 osobe?

vip-jahorina

Mapa staza na Jahorini

pa se nadji, odnosno neka ti vlasnik objasni gdje si. onda mozes po forumu traziti. npr. ukucas provod ili nova godina
pa dobijes slijedeci rezultat:
mjesto za izlazak? ili Nocni Zivot ili
Nocni Provod

relativno je sve opisaano.....

alfa

Quote from: leptirica on 11 November, 2008, 02:29:34
Moze li mi neko dati sledece informacije: kakav je nocni zivot za Novu godinu, kako da pronadjem smjestaj blizu lokala i klubova kad nemam mapu, a nikada nisam bila(posto iz prilozenih ponuda apartamana svi su blizu ski staze,a skijanje meni i nije primarni cilj, a ja ne znam koliko je to udaljeno od "centra")??
Imate li neku preporuku za privatni smjestaj za 4 osobe?

Nocni zivot za Novu godinu je odlican,kao uostalom i na mnogo drugih mesta(osim mozda na nekoj gerijatriji ili ako si treca smena na nekog naftnoj busotini u Atlantskom okeanu) a se zavisi od vrste provoda,muzike ili ambijenta koju zelis za Novu godinu.Sve u svemu mislim da ces biti zadovoljna....da pronadjes smestaj nece ti toliko pomoci ni mapa sa blagom koliko sreca da sada pronadjes smestaj za Novu godinu....odredjeni centar ne postoji ali sve je u nekih 10-15 minuta setnje(pa cak i one u alkoholisanom stanju) tako da ako ne nadjete smestaj u Sarajevu sve ostalo je relativno blizu....eto,zelim vam lep provod za Novu godinu ;D ;D ;D

vip-jahorina

prosle godine sam cesto boravio u diskoteci peggy na poljicama, u uviejk je bilo fantasticno.
ove godine otvaraju u petak (26.12) i ocekujemo i dalju ludu zabavu. uz to, obezbijedili smo za sve goste vip-jahorine besplatan ulaz i pice dobrodoslice.

za novu godinu bi se svi trebali sto prije javiti, jer je interes prilicno veliki, a broj mjesta je ogranicen. ne znam kakv je program za NG i cijene ali cu se raspitati pa vam javim