• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 6.dio

Started by vip-jahorina, 20 February, 2008, 18:38:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

dzony

Jel danas padalo i koliko je otprilike napadalo.  ???

gagi

:o :o :o PA ZAR NISI VIDEO :o :o

dzony

@enkidu
Sta fali lokalnim indijancima, vidis da ljudi ubadaju bolje nego prognoza.Njima se najvise treba verovati. ;D

dzony

Da ali ski info je od jutros a na kamerama je bila neka magla tako da koliko ga je otprilie napadalo. :( :( :(
Hvala ;)

gagi

sasav

sada sam sa Jahorine novog snijega oko 80-ak cm staze su se radile veèeras temperatura je ispod nule. Sutra æe biti idealan dan za skijanje. 

ziponja

Quote from: sasav on 06 March, 2008, 21:04:38
sada sam sa Jahorine novog snijega oko 80-ak cm staze su se radile veèeras temperatura je ispod nule. Sutra æe biti idealan dan za skijanje. 
Hvala Sasa

enkidu

Quote from: sasav on 06 March, 2008, 21:04:38

VRHHHH!!!  :D
Chuvajte nam sneg, nama ubogima privatnim preduzetnicima, shto ne mozemo sutra, vec za nekoliko dana!  :(

dzony

ODLICNO.Mada su za sredu najavili neke visoke temperature cak do +6.Valjda nece tako da bude.Da potraje ovaj sneg bar do 1.aprila :D :o

enkidu

Quote from: dzony on 06 March, 2008, 21:31:57
ODLICNO.Mada su za sredu najavili neke visoke temperature cak do +6.Valjda nece tako da bude.Da potraje ovaj sneg bar do 1.aprila :D :o

jok bre! najvisha temperatura u sredu oko 3ke!

enkidu

enkidu

Quote from: dzony on 06 March, 2008, 21:31:57

aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! imash pravo!  :'( :'( :'(