• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Ski pas

Started by Pedja, 30 January, 2008, 10:01:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pedja

Za one koji ce dolaziti prvi put na Jahorinu je izuzetno vazno da se odmah raspitaju za cijenu tanjiraca i dvosjeda. Moja preporuka je da iako uzmete instruktora za djecu uzmete odmah karticu sa 100 tackica. To je jedino isplativo.  Pamet u glavu

Ogi

Kakve tackice, nemam pojma o cemu pricas. Koliko ja znam, ski pas kosta 80-85 evra. Inace, ja dolazim prvi put na Jahorinu, nisam neki skijas, nekada sam znao da se spustim solidno niz stazu ali sada sam verovatno ponovo pocetnik. Koji ski pas mi preporucujes? Postoje li razliciti ski pasovi za razlicite varijante?

mrme

Postoji i pass sa 100 tackica,skida 3 tackice kad se vozis dvosedom i jednu tackicu kad ides na tanjiric.U zavisnosti od toga kolko zica dnevno pravis,mozda se ovo nekom i isplati.

marija

Ogi

Zanima me da li jedan ski pas sa 100 tackica mogu da koriste dve osobe ili je ona strogo vezana za oobu (slikom ili necim drugim) ?

ziponja

Quote from: Ogi on 02 February, 2008, 21:02:04
Zanima me da li jedan ski pas sa 100 tackica mogu da koriste dve osobe ili je ona strogo vezana za oobu (slikom ili necim drugim) ?
Moze ko hoce. Nema sliku

sasav

Ogi

Svaka cast!!! Stvarno su/ste kraljevi. Juce pricam sa devojkom o tome i dodjemo do zakljucka da bi to bilo super (jer recimo za nas kao pocetnike je isplativije da uzmemo cak i 3 po 100 nego dva neogranicena) ali da nema sanse da tako daju jer je njima neisplativo... onda se ja setih postenja prica sa foruma o mentalitetu i postenju i dobroti ljudi iz RS, u sta i sam cvrsto verujem jer mi je devojka bosanka i mnogo postujem i volim Srbe iz RS, kad' ono stvarno je tako. :)

MarijaBB

Da malo ozivimo temu.

Svi koji uzimaju ski pass, bezkontaktni tj. onaj koji ne moras svaki put stavljati u citac kartica, ako zele da im na prodajnim mjestima vrate akontaciju koju su dali za karticu, nek to odrade do 15 sati. Iako zice rade do 4, prodavci na kasama napuste svoje radno mjesto i prije 4. U slucaju da ne stignete, jedino na recepciji Bistrice mozete to da uradite.

Imam neugodno iskustvo. Pa da se ne desi i vama.

vip-jahorina

skiDeki

To je oduvek bilo tako, navikao sam na to...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

midwest

Mislim da je tako u svim evropskim ski centrima. Bas cu pogledati neki od ski pasova koje imam, mislim da na skoro svim to pise.
Ovo je iz terms & conditions Nassfelda "There are no price reductions or payment refunds available in case of lost ski passes, lift facilities out of service due to bad weather, limited piste and facility services or any other events. "

Nek' je u necem Jahorina nalik na Evropu.  ;D

dooki

U svakom poslovnom ugovoru ima clan u slucaju vishe sile sta se radi i koji su onda uslovi ugovora, uvek se ogradjujes tu od vremenskih uslova u ovom slucaju i slicnih stvari.

Za vesh mashinu ti je recimo ako crkne od strujnog udara ili u vodi imas peska ne snose oni odgovornost :) ali ako se masina pokvari imas garanciju...

stajaznam

Quote from: MarijaBB on 16 January, 2012, 08:20:27
Da malo ozivimo temu.

Svi koji uzimaju ski pass, bezkontaktni tj. onaj koji ne moras svaki put stavljati u citac kartica, ako zele da im na prodajnim mjestima vrate akontaciju koju su dali za karticu, nek to odrade do 15 sati. Iako zice rade do 4, prodavci na kasama napuste svoje radno mjesto i prije 4. U slucaju da ne stignete, jedino na recepciji Bistrice mozete to da uradite.

Imam neugodno iskustvo. Pa da se ne desi i vama.

Potpisujem ovo sto je MarijaBB rekla imao sam isto iskustvo. Frend i ja smo uzeli po kartu sa chipom i kad smo u 16h zavrsili sa skijanjem mjesta na kojima se prodaju karte su bila zatvorena. Pitao sam one decke sto rade na zicari ni oni pojma nemaju tako da sam morao ponijeti te karte sa sobom umjesto da ih odma zamjenim i dobijem svoj novac natrag. Po meni VELIKI minus za ovo...

mijat