• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Sta se desava sa snegom bre?

Started by Ogi, 13 January, 2008, 23:32:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ogi

Cao ljudi,

Smorio sam se samo tako, sneg se izgleda neumoljivo topi. Pre desetak dana sam na ovom sajtu gledao i bilo ga je 50cm, pre 2-3 dana 35cm a vec danas vidim da ga ima 30cm sto je smesna kolicina snega za skijanje i za jedno lepo zimovanje.

Trebalo bi da idem 16. Februara i ubicu se kao siroce ako odem prvi put na zimovanje posle 10 godina a ne bude snega!!!  :o

Sta mislite, da li ce se situacija do tada promeniti i u kom smeru?

appendix68

Po zadnjim informacijama snijeg trenutno pada.
Neki kazu da ce ga dosta napadati ove sedmice.
I ja trebam 19. gore, valjda ce biti ok.   :-\

scooby^doo

i mene zanima kakva je situacija sa snijegom? Pada li, je li padao, koliko ga ima?  :D

neredlija

Pa ima veæ otvorena tema http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,427.0.html, pa mo¾ete pratiti...Ma biti æe snijega (ovako se samo nerviramo (i ja isto))

mrme

Ogi bice snega nemoj da brines.Ja sam juce dosao sa Jahorine i skijao sam,nije savrseno,al nije ni lose.Ima delova staza na kojima je dosta kamenja,al veci deo je pokriven snegom.Do februara ce biti padavina sigurno.Prosla godina nije mogla biti gora,pa se skijalo celu sezonu.

Onill

ne padneli do 1.02....ebem ti prognoze ...sve nesto suncano najavljuju...

Onill

evo neke znacajnije padavine od 20.01...kolko je vjerovat... :-X

Ogi

Ogi

Pa na Kopu su bacali i pre skoro 15 godina kada sam bio...

Onill

legendo nemaju iz cega bacati nema topova....

Ogi

Pa dobro, ja samo kazem da su na Kopu pre 15 godina imali topove. :) Zar ne mislis da je sramota za jedan takav skijaski centar i olimpijsku planinu da nema topove za vestacki sneg? Po meni je to tuzno.  :'(

vip-jahorina

imali li ih mi, nego ih prodali vama i slovencima. bio rat kod nas, znas.

neca

Quote from: Ogi on 14 January, 2008, 23:51:48
Pa dobro, ja samo kazem da su na Kopu pre 15 godina imali topove. :) Zar ne mislis da je sramota za jedan takav skijaski centar i olimpijsku planinu da nema topove za vestacki sneg? Po meni je to tuzno.  :'(

Da tuzno je sto nemamo snije¾ne topove ,a tuzna je i èinjenica da je ovde pre 15 godina bio rat i ostavio poslijedice.tako da ako su na Kopu bili topovi za snijeg pre 15. godina  ,kod nas su pre 15 godina na Jahorini bili paravi pravcati vojni topovi!!!!!!!