• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008. god. 2 dio

Started by sasav, 08 January, 2008, 13:05:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nenobl

eee kako to lijepo i koliko toliko ohrabrujuce zvuci, posto smo mi danas u BL sjedili u basti kafane, skoro u kratkim rukavima... tako da je bilo demoralizujuce!!!znaci uz malo srece i Bozije pomoci da prdne koju pahulju snijega.. eto nas gore pa se nadamo i kvalitetnijem skijanju nego prosle godine u ovo doba!!! :)

mrme

Bice ti sigurno kvalitetnije od prosle,jer gore od toga skoro da nije moglo biti.

Jokerica

nenobl

pa s obzirom koliko ovi tvrde da ima kamenja na Jahorini, to boardanje po pijesku je mozda i sad moguce... :P

gagi

Quote from: Jokerica on 09 January, 2008, 22:19:36
e pa tamo nema zicara:)))
:)
ne trebaju im,oni svoje goste do vrha dine voze d¾ipovima...

Jokerica

Quote from: gagi on 09 January, 2008, 22:21:06
ne trebaju im,oni svoje goste do vrha dine voze d¾ipovima...

Ili kamile:)))

supra

Ko ka¾e da nema?

[prilog je obrisao administrator]

Jokerica

nenobl

hahahahahaahaaa.. vidjeces kad se ovi u emiratima kandiduju za organizovanje zimskih olimpijskih igara!!! :)

neca

danas dan perfektan!bas sam se iskijla.led i kamenje nisi uopste strasni toliko ima al se moze zaobici .na zelji i olompiku nema uopste.

mrme

Quote from: neca on 09 January, 2008, 22:54:05
danas dan perfektan!bas sam se iskijla.led i kamenje nisi uopste strasni toliko ima al se moze zaobici .na zelji i olompiku nema uopste.

E da znas da ti zavidimo.Uzivaj

gagi

JOJ,KAKO SE OVI SKIJA©I ODMAH SLI®U...