• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008. god. 2 dio

Started by sasav, 08 January, 2008, 13:05:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

ziponja

I ja sam bio danas. Vec sam postao na drugom mjestu, ali evo i ovdje.
Duvao je jak vjetar na vrhu. Meni se cini da ce veceras i sutra ili sutra biti padanja.
Kakvo je stanje ?? ::) ::)
Kako za koga.
Ima leda, kamena , ali ima i staza ( snijega za skijanje) Nije savrseno, jos malo vjetar kvari ugodjaj ali  :-X
Ja sam skijao. Na starim skijama.  :P :P
Daleko od savrsenog, ali moze se skijati. Zavisi kako je ko raspolozen  :o
Dobro  :P :P ili je na....n  :'(
Tako je pa sad vi vidite....

atymen

nije valjda da opet pada kisa..? ne mogu da verujem..sranje:-( barem tako sam razumeo iz ove poruke od jednog gosta koji je malopre stigao na Jahorinu...

vip-jahorina

ne pada kisa. nije ni padala. ocekujemo snijeg veceras.....

atymen

hvala na odgovoru...nadajmo se da ce i tako biti..ali mi tu nista ne mozemo uciniti..visa sila...pozdrav

ziponja

Eto vidis. On je " razumio" iz nekog posta da pada kisa.
Ma daj molim te.... :D :D :-*

atymen

pogledaj poruku sa stranice 5..metrobg... i procitaj.je... mislim da je napisana danas oko 19h... pa on je spomenuo kisu...

ziponja

Quote from: atymen on 12 January, 2008, 21:07:02
pogledaj poruku sa stranice 5..metrobg... i procitaj.je... mislim da je napisana danas oko 19h... pa on je spomenuo kisu...

Pogledao sam.
Tacno tako kaze ali ne kaze gdje. Ja koliko znam nije bilo kise do 16 sati ( bio sam gore ) Sve je mirisalo na snijeg ???

atymen

ma ok..samo opusteno...ja dolazim 19.o1 tako da vise ni ne znam sta da mislim..ako padne malo snega..bice ok..ako ne ..to je to..ici cemo u kafice i muvati studentkinje..pa mozda i skijati malo..makar na baby liftu..:-)

ziponja

Nema da nece biti . Ima da pada. A posle skijanja muvanje

atymen

pa da..za muvanje bar ne treba snega...i ja mislim da mora malo napadati..najavljuju..samo da ne bude kise vise..i toplog vremena..dokle ti ostajes?

ziponja