• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

ovde pi¹emo kada nema skijanja

Started by sasav, 07 January, 2008, 23:17:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

appendix68

Jest ti ces izdrzat, a sta cemo mi koji idemo prekosutra gore? :)
Gdje se stavljaju oni oglasi? :)

alfa

Quote from: supra on 17 January, 2008, 19:19:33
®ao mi je za ove koji su sad gore i koji æe uskoro da idu, ali videæete krajem Februara, u Martu ima da ga bude dva metra!!!

A kamile ce da igraju frizbija ;D

Voleo bi da si u pravu Supra ali...

Onill

supra ebes rumenu to imam i ovdje gdje sam sada :D ;D

appendix68

Ej da si... Da je i nama snijega! ;)

supra

Quote from: Onill on 17 January, 2008, 19:33:01
supra ebes rumenu to imam i ovdje gdje sam sada :D ;D
Ali priroda... borovi i jele... èist vazduh... dobra hrana.... dobar krevet.... ih.... pa neka se topiiiiii boliiiiiii meeeee .....

Onill

supra gore jedini sto nesto prasu su instruktori skijanja...zato ja uzmem majicu na kojoj pise instruktor :D

alfa

Quote from: Onill on 17 January, 2008, 19:41:41
supra gore jedini sto nesto prasu su instruktori skijanja...zato ja uzmem majicu na kojoj pise instruktor :D

Onill,sad moras nabaviti i majice sa natpisima....skupljac lekovitog bilja.....skupljac kamenja ;D

mrme

Quote from: alfa on 17 January, 2008, 19:53:16
Quote from: Onill on 17 January, 2008, 19:41:41

Onill,sad moras nabaviti i majice sa natpisima....skupljac lekovitog bilja.....skupljac kamenja ;D
Onill ide u februaru kad i i ja,a do tad ce ga biti metar,zar ne Onill,tako smo se dogovorili  :)

alfa

Mrme,jel i ti volis da ronis kao i.... ;D

mrme

Quote from: alfa on 17 January, 2008, 19:58:27
Mrme,jel i ti volis da ronis kao i.... ;D
Ne ne tim sportom jos uvek nisam poceo da se bavim,to ce ovi sto sad u subotu idu da rade,a ja cu da skijam.

Onill

heh...alfa...motiku za okopavat krompir sad davno okacio o klin...ja idem bre kad ima snijega, a jos me nikad vreme nije iznevjerilo tako da nece ni sada od 02.02 na jahorini metar snijega i sve zice rade...kamena ni za lijeka :D :o ;D

mrme

Ko vam je kriv sto idete u januaru pa morate da riljate po stazama   :D februar=metar snega

alfa

Quote from: Onill on 17 January, 2008, 20:00:54
heh...alfa...motiku za okopavat krompir sad davno okacio o klin...ja idem bre kad ima snijega, a jos me nikad vreme nije iznevjerilo tako da nece ni sada od 02.02 na jahorini metar snijega i sve zice rade...kamena ni za lijeka :D :o ;D

Nadam se kao i ti,ja sam gore od 26.01 pa iako mi se javljaju na oglas jos malo cu se strpiti i nadati se da si u pravu ;D

Onill

eto vidis opet si promasio termin i ides 26.01 kad ce gore poceti mecava i opet nece zice raditi...idi ko gospodin 02.02