• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

ovde pi¹emo kada nema skijanja

Started by sasav, 07 January, 2008, 23:17:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alfa

Dobro jutro svima ;D

Nije me bilo par dana pa da vidim sta se desava u ovoj nasoj kafani i naravno pozdravim sve 8)

mrme

Pozdrav drustvo,vidim bilo zanimljivo ovih dana dok me nije bilo.Bogami skijao sam, i to od prve pa do poslednje zice,a vetar nikad gori.U nedelju nije bilo lose,Ogorjelica II bila najbolja.Sinoc kad smo se vracali zamalo da poginemo u Novom Sadu,strasno,jedva smo izvukli zivu glavu.Al me to nece spreciti da i sledece nedelje dodjem gore.Vidim Vip me nesto dokacio al nemam sad vremena da detaljno proucavam njegovu ironiju,al cu danas u toku dana vec da se izjasnim povodom nekih njegovih tekstova.I slobodno ako ti smetam samo reci,mogu nalog izbrisati odmah,i nikad vise ne pojaviti se na forumu.Ja se ne secam da sam ikad pominjao nesto o mojoj 5-oj zvezdici,i mojim ambicijama da postanem deo vaseg tipa tj.moderator.

mrme

I jos sam zaboravio da napisem,drugari moji koji su dosli gore u subotu na zimovanje,ostali su bez jednog para skija,tako da ih dobro pazite.Neverovatno,u subotu nije bilo ni guzve,seli da popijemo pice,nije proslo 10 min,on izasao da pogleda skije,a one dobile noge.

alfa

Quote from: mrme on 14 January, 2008, 13:24:12
I jos sam zaboravio da napisem,drugari moji koji su dosli gore u subotu na zimovanje,ostali su bez jednog para skija,tako da ih dobro pazite.Neverovatno,u subotu nije bilo ni guzve,seli da popijemo pice,nije proslo 10 min,on izasao da pogleda skije,a one dobile noge.
Ove godine bas ucestalo to sa kradjama skija.Predhodnih godina nisam cuo ni za jedan slucaj a ove vec nekoliko(mora da se neko sprema da otvori ski-rental sledece godine).Prosle godine je moj drugar zaboravio skije ispred Peggy-a i tamo su prenocile na stazi i ujutro ih je nasao na istom mestu.

Ko tebe po skijama ti njega skijom po glavi...

direktorica

evo da se uguram ovdje gdje pisu dok ne skijaju....moje druzenje s Jahorinom za ovu godinu zavrsilo, pa eto da podijelim s vama svoju tugu ... i cemer.  :(

direktorica

direktorica

tihanat

Hoce li neko pisati o snijegu, ovamo neke price da ga nema, a ja treba da dodjem u subotu.Ima ili nema?  :-\

tihanat