• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

ovde pi¹emo kada nema skijanja

Started by sasav, 07 January, 2008, 23:17:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

gagi

ziponja

Vratio se prije pola sata.
Vidim svadjate se pomalo.
Ne bi trebalo
Stanje je kakvo je. Moze se skijat, ali da je kao u bajci , to je jasno svima  - NIJE: Duva na Ogorjelici, odnese.Sve mi se cini da ce se juzni vjetar sastati sa sjevercem i da ce biti padanja. Oblaci su teski, crni , puni snijega.
Sad sta Bog da.

ziponja

Vidim ljude zanima kako je gore. Ja se potrudim da dam info, kad god idem. Nehada cak i fotke  :P :P
Razumijem i zelju da bude dobro kad god smo mi gore . ::) ::)
Ali nije uvijek tako   :'( :'(
Medjutim od svadje ove vrste, ko treba , akoga interesuje , nema nista.    ;) ;)

ziponja

Danas sam cuo da se nekoliko gostiju hoce nece vratiti, jer kao nema dovoljno snijega. Naravno i traze da im se vrate neke pare koje su uplatili.
Moji prijatelji iz Herceg Novog koji su dosli danas ,  su odusevljeni. Smjestio sm ih u jednoj vikendici od poznanika i platili covjeku regularno sedam dana. Mozda zato sto im i nije previse stalo do skijanja i ne pada im na pamet da idu .
Bas me interesuje ima li neko misljenje o ovome ????

gagi

i jagnjetina,teletina ispod peke,æevapi,¾irafe,nosorozi i kamile na ra¾nju...

gagi

pitanje je da li je to sreæa...zateæi veæi broj bordera na stazama jahorine...ha,ha

ziponja