• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

ovde pi¹emo kada nema skijanja

Started by sasav, 07 January, 2008, 23:17:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

sasav

ja pru¾am svu pomoæ oko logistike   znaèi drva, ugalj, jagnje  i lokaciju   a vi  dajte ponude

mrme

Eto toliko od vas dosta,a sve ostalo cemo mi.

vip-jahorina

stvarno - znaci tema za opustanje, a da popustimo one koje govore o stanju na Jahorini, tako da posjetioci mogu kratko i brzo o stanju na jahorini procitati

ziponja

U redu je to. Ali ja tamo taman napisah da idem u srijedu na skijanje kad mrme naredi prebacuj se na rezervni polozaj

sasav

kazu danas da je na podruèju Pala ispeèeno negdje oko 1500 jagnjadi  za nepovjerovati  a sve one bolesti bruceloza joj majko

mrme

Ma nisam naredio,samo ono tamo je toliko konfuzno da se ja koji sam stalno tamo jedva snadjem,a sta ce onaj koji dodje da vidi kakvo je stanje na Jahorini.Mi na svakoj temi o jagnjetini  :)

supra

Quote from: vip-jahorina on 07 January, 2008, 23:25:30
stvarno - znaci tema za opustanje, a da popustimo one koje govore o stanju na Jahorini, tako da posjetioci mogu kratko i brzo o stanju na jahorini procitati
Kakvo je stanje na Jahorini, opsss off  :P off

ziponja

Ne sumnjam. Ali kad se dobro ispece nema bruceloza i ostali folovi.

jazz

ziponja, tamo si spominjao opatiju, da te pitam - kako si sku¾io da sam ja iz rijeke?
pa jedinom stilu na jahorini rijeèkih tablica, ili?  :-[
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

ziponja

Quote from: mrme on 07 January, 2008, 23:29:47
Ma nisam naredio,samo ono tamo je toliko konfuzno da se ja koji sam stalno tamo jedva snadjem,a sta ce onaj koji dodje da vidi kakvo je stanje na Jahorini.Mi na svakoj temi o jagnjetini  :)

He he i njima curi voda na usta

mrme

Quote from: ziponja on 07 January, 2008, 23:30:12
Ne sumnjam. Ali kad se dobro ispece nema bruceloza i ostali folovi.
:D evo ga covek koji se razume u okretanje  :)

sasav

slabo cemo mi okrenuti ovo jaganje  

ziponja

Quote from: jazz on 07 January, 2008, 23:31:18
ziponja, tamo si spominjao opatiju, da te pitam - kako si sku¾io da sam ja iz rijeke?
pa jedinom stilu na jahorini rijeèkih tablica, ili?  :-[
Da da  :)
Bio sam u Opatiji i prosle godine he he :)