• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

anapicic

nenobl

pa makju mu moze li se neko potruditi da nam da neki odgovor kakvo je stanje gore??? pls! ne sluzi li forum izmedju ostalog i tome...

mrme

Pa eto ti post iznad tvog pise kakvo je stanje,pada kisa,topi se sneg i da nijie ni najmanje dobro.

anapicic

pa stanje si uprvo dobio,plus ako pada kisa i temperatura je +2.. sto vise reci, otapaaaaa se sve zasad.. i ako je bl ono sto mislim da je-ne isplati ti se dolazit sada..
cekaj minus i nove oborine!!!

Onill

o ana...svaka cast kad pored svih ti desavanja koja si imala ti je bilo OK..

mrme

Nije bas da zavidim ovoj smeni koja je dosla,al treba biti malo optimistican.Prosla godina skoro da nije mogla gora da bude al ipak se skijalo.

supra

Quote from: mrme on 05 January, 2008, 19:13:13
Nije bas da zavidim ovoj smeni koja je dosla,al treba biti malo optimistican.Prosla godina skoro da nije mogla gora da bude al ipak se skijalo.
a ova je tek poèela, znaèi samo strpljenje i februar/mart mjesec

anapicic

Tako je, malo optimizma dobro dodje.. moje je vrijeme proslo i ne da sam se iskijala,nego se nisam skidala sa staze ni kad su mi prsti otpadali od zime..
uvijek u devet i petnaest na zici i zadnji sa zice.. jos bi ostali popiti picence na vrh poljica jer tamo sunce zadnje zadje.. i onda pomalo niz dole..
DIVOTAAAAAA!!!!
Jer noge zarastu, steta na autu se plati ali skijanje kad je dobro... :-* zauvijek se pamti dobra godina!!

Onill

jebi ga mislio sam sutra ici skijati...znaci nist od skijanja veceras moram u kafanu opet... ;D

mrme

nemoj da ti to tako tesko pada  :)

anapicic