• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

@Zg-freak
kao sto ste mogli citati u Austriji se srusila gondola. Mozda je tamo sigurnije?
Dajte ljudi, popustite s tim glupostima. Na Jahorini nije bilo nekig ozbiljnijih nezgoda jos nikad. Sve je to normalno.
Na moru se ove godine udavila zena na Viru usliejd Bure, nestala dva Ceha, trazili se ovi i oni, pa?
More je opasno, planina isto tako.

Mi smo jos jednom pokazali da mozemo i nemoguce uraditi i boriti se za svoje goste.

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

atymen

19.01 dolazim do vas...nadam se da ce ostati snega dotle..vidim prognoza za narednih nekoliko dana temp.iznad 5C...:-( a i vidim da se visina snega iz dana u da sve niza..plus najavljuju i kisu..jel pada vec i danas? a web cam-u se ne vidi bas najbolje...a sa krova hotela vidim da polako nestaje snega...uplatio sam vec rezervaciju..ali ne bi da igram stoni tenis sedam dana..:-) pozzz iz ns

Onill

U BL pada kisa nemozes vjerovat...na snijeg kisa...imal ista gore....

borderka

vratila se kuci sa jahorine prije pola sata... mokra k'ooooooooooo... da ne kazem. ma strasno.
kisa, na vrhu mokri snijeg i uzasan vjetar. sutra valjda isto. ne isplati se ici.

nenobl

aa :o kakvo se ovo sranje desava sa vremenom!!! ja trebam gore u sledecu subotu.. a vidi ovo..
ima li ko da zna nesto vise info o trenutnom stanju na stazama..  :( :'(

mrme

Stvarno ne mogu da verujem,cuj kisa.Pa to gore nego prosle godine.Borderko ides li sutra,al da se vratis sa lepsim vestima.

mrme

A ja planirao da kupim nove skije,unistio sam ih prosle godine,al kad vidim kakvo je vreme nesto se mislim da li je to pametan potez.Kupim nove,a sledece godine opet da skijam na poderanim.

Onill

nista ljepse nego skijat na poderanim skijama :o

mrme

Pa vidis kako je doslo ovo ludo vreme,jos malo pa cemo po travi skijati.Januar mesec,a na Jahorini pada kisa.

Onill

ja kupio svoje pre mesec dana elan 10 ...strah me pogledati nazad:)

mrme

Nemoj ni gledati,bice ti lakse,kad zavrsi sezona onda skupi snage pa ih okreni i pogledaj stetu  :)

Onill

ko ga jebe 20KM i ljudi sve srede ...nista ljepse od zvuka kamena pod skijama....i to vise njih kad onako zakacis...kad napravis seriju..cksssckssss ;D

mrme

Ja na mojoj izvalio rubnik,kazu nema joj pomoci.