• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

direktorica

Drago mi je da je dobro zavrsilo ta akcija, uzasno je neugodno zateci se na poovarenoj zici...znam iz iskustva...brrrr

@supra... nisam znala kad je Stipe gore, nije da toliko temeljito pratim svaciji post  :P

vidim da me ekipa pokusava raspoznati, a inace, stalo mi je da se upoznat s nekim jer idem sa ljudima koji ili ne znaju skijat ili su dosta slabi, pa se spustanje svodi na cekanje.
evo moje slike od prije dvije godine, al imam istu kombinaciju boja :)

http://img247.imageshack.us/img247/4420/2801050950tf8.jpg
(i da...kapa je trokraka, do guzice  ;D ;D)
ovim putem pozdravljam sve, u slucaju da se sutra ne spojim na net, :) vidimo seee

direktorica

gabrijelos

sasav

to je jedno te isto  Praèa ili Skoèine 

sasav

Quote from: gabrijelos on 03 January, 2008, 22:50:22
pa jel nije praca bila renovirana ove godine

jel neki veci kvar ili samo kratkotrajni zastoj

vidim u nedjelju vrlo jak vjetar na prognozi a to znaci samo da je u praci spas

informaciju o velièini kvara æu imati sutra ..

direktorica

gabrijelos

Quote from: sasav on 03 January, 2008, 22:58:38
to je jedno te isto  Praèa ili Skoèine 
;)
Mislio sam reci Praca iliti Skocine

supra

Quote from: direktorica on 03 January, 2008, 22:50:43
Drago mi je da je dobro zavrsilo ta akcija, uzasno je neugodno zateci se na poovarenoj zici...znam iz iskustva...brrrr

@supra... nisam znala kad je Stipe gore, nije da toliko temeljito pratim svaciji post  :P

vidim da me ekipa pokusava raspoznati, a inace, stalo mi je da se upoznat s nekim jer idem sa ljudima koji ili ne znaju skijat ili su dosta slabi, pa se spustanje svodi na cekanje.

ovim putem pozdravljam sve, u slucaju da se sutra ne spojim na net, :) vidimo seee
Joj sta bi dao da sem gore, caskali bi se od jutra do mraka!
Kakva je ovo slika, nista se ne vidi, mada ja volim kad se ne vidi, ali ovo se BAS ne vidi... kad bi rekao da si slatka slagao bi te.
Nemoj slucajno da ti padne na pamet da se sutra ne spojis, ja po cijeli dan cekm tvoj spoj!!
EDIT: :-*

direktorica

Quote from: supra on 03 January, 2008, 23:02:48
Quote from: direktorica on 03 January, 2008, 22:50:43

Joj sta bi dao da sem gore, caskali bi se od jutra do mraka!
Kakva je ovo slika, nista se ne vidi, mada ja volim kad se ne vidi, ali ovo se BAS ne vidi... kad bi rekao da si slatka slagao bi te.
Nemoj slucajno da ti padne na pamet da se sutra ne spojis, ja po cijeli dan cekm tvoj spoj!!
hahahha.... e jesi me nasmijo  ;D ;D nemam bolju, ovo slikano sa starim mobitelom... i nije tu da se vidim ja nego da me ljudi znaju prepoznat  :P

dadot

svaka cast za sve koji su ucestvovali u akciji spasavanja, vijest sam procitao na www.skijanje.hr  i odmah pozurio na forum da cujem vijest iz prve ruke.

vip-jahorina

Quote from: dadot on 03 January, 2008, 23:26:18
svaka cast za sve koji su ucestvovali u akciji spasavanja, vijest sam procitao na www.skijanje.hr i odmah pozurio na forum da cujem vijest iz prve ruke.
Temperataura je bila -8 do -10, a -19 je bilo jutros u 6 sati ujutro.

Nasa moc je sto uz sve te silne suzbe, pohrli bar 50tak ljudi koji su ako nista drugo iskusni na planini i daju savjete.

supra

Vip,
-10 ili -19 uvjek je - minus,
Jadni ljudi.. Ali
sve je dobro kad se dobro zavrsi

extremist

vip, 

da li æe sutra, (tj.danas) normalno raditi ostale zice? (pretpostavljam da ce praca biti obustavljena do daljnjeg)  ;)

irvas

da li iko zna sta je bio uzrok iznenadnog prestnka rada zièare i da li treba oèekivati slièan scenario i na ostalim ¾icama? koliko su stare ¾ice?