• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

mrme

Quote from: vip-jahorina on 07 January, 2008, 23:15:39
koji god topic da napravimo, raspravlja se o tome, ali se opet uz tu temu ubacuju sale, mala podbadanja, sto cini ovo sve interesantnim, i ne vjerujem da nekome smeta.

druga stvar: okretao sam janje i prase sa vipovu proslavu tamo negdje pocetkom oktobra - bilo je oko 40-50 ljudi, pa za prvi bozic, pa jucer na badnji dan. ne pada mi napamet da okrenem u skoro vrijeme jos jedno.
Zato ce supra morati cekati jos malo, a nemam nista protiv da neko drugi to organizuje i mene pozove, rado cu ga pojesti.

Mozda ne bi bilo lose ili u sezoni - u mirnijim terminima - ili tamo pred kraj sezone napraviti jedan skup forumasa gdje ce neko drugi preuzeti brigu o pecenju....
Aj da vas vidim sad ;D
Ma mi cemo da okrecemo,nije to problem,al pomoc u vidu lokacije gde ce se to raditi,i gde kupiti zivotinju za razanj ce nam biti potrebna.To ne mozemo bez vas,zar ne.

ziponja

Ako sutra padne barem 1 cm snijega, u srijedu idem gore .Sta fali.Rentiram smucke i pici !!!!

sasav

samo se vi dogovorite ja sam svoje rekao 

mrme

Ljudi premestite se ovamo http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,417.0.html

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

metrobg

atymen

i mi dolazimo tada...i nas brine 35cm snega..mislim da je to premalo za normalno skijanje..ostaje nam nada da ce dotle jos napadati bar malo..i da ovo malo sto je ostaloda se ne otopi...pozz

marija

prema trenutnim prognozama ne izgleda dobro

http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=1&idg=67&idz=5&idf=344

irvas

jel ovo topic o stanju na jahorini ili mjesto gde  nekolicina raspravlja o jagnjetini i glupostima koje nemaju veze sa stanjem na planini? kakvi ste vi to administratori kad slektivno dozvoljavate svakakvo ponasanje na topicu. bas bez veze.