• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

ziponja

Pa O.K. mi cemo Tebi sta zelis i volis da jedes
Fer ???

sasav

dal  gospoðica jede recimo rusku salatu 

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

jazz

jazz

ziponja

Mozes  mislit  kakvi kondori sad lutaju Djoletovom glavurdom ????

vip-jahorina

koji god topic da napravimo, raspravlja se o tome, ali se opet uz tu temu ubacuju sale, mala podbadanja, sto cini ovo sve interesantnim, i ne vjerujem da nekome smeta.

druga stvar: okretao sam janje i prase sa vipovu proslavu tamo negdje pocetkom oktobra - bilo je oko 40-50 ljudi, pa za prvi bozic, pa jucer na badnji dan. ne pada mi napamet da okrenem u skoro vrijeme jos jedno.
Zato ce supra morati cekati jos malo, a nemam nista protiv da neko drugi to organizuje i mene pozove, rado cu ga pojesti.

Mozda ne bi bilo lose ili u sezoni - u mirnijim terminima - ili tamo pred kraj sezone napraviti jedan skup forumasa gdje ce neko drugi preuzeti brigu o pecenju....
Aj da vas vidim sad ;D

jazz

ziponja

Quote from: vip-jahorina on 07 January, 2008, 23:15:39
koji god topic da napravimo, raspravlja se o tome, ali se opet uz tu temu ubacuju sale, mala podbadanja, sto cini ovo sve interesantnim, i ne vjerujem da nekome smeta.

druga stvar: okretao sam janje i prase sa vipovu proslavu tamo negdje pocetkom oktobra - bilo je oko 40-50 ljudi, pa za prvi bozic, pa jucer na badnji dan. ne pada mi napamet da okrenem u skoro vrijeme jos jedno.
Zato ce supra morati cekati jos malo, a nemam nista protiv da neko drugi to organizuje i mene pozove, rado cu ga pojesti.

Mozda ne bi bilo lose ili u sezoni - u mirnijim terminima - ili tamo pred kraj sezone napraviti jedan skup forumasa gdje ce neko drugi preuzeti brigu o pecenju....
Aj da vas vidim sad ;D
Moze , ali mislim nesto jednostavnije je platiti , a mi da pijemo i jedemo. Valda ima neko ko bi htio zaraditi koji dinar ???