• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ziponja

He he Supra. Stvarno mislis da je u Termagu ??? :)

nenobl

i na kraju pada li taj snijeg ili ne? :)

mrme

Otkud ti Ziponja u celoj ovoj guzvi,nisam primetio tvoje postove.

ziponja

Ja sad otvorio , prije 10 min i vidim frka. Daj da skocim upomoc ( he he ) starim forumasima

supra

Quote from: jazz on 07 January, 2008, 22:13:36
a tko da povede raèuna?
supra, mrme, ja?
ili djole? hmmm  ???
TI TI TI .... ti si kriva za sve!!! Ha  :P

mrme

ziponja

Nemam pojma. Onom tipu sam rekao da je ciciban, a sasav - u da reagira i jos nesto ???? ali sta ne sjecam se

sasav

neæemo se vraæati na to  idemo dalje

djole991

Quote from: ziponja on 07 January, 2008, 22:18:26

Jesam ja u Termagu,i zezao sam se mallo,ali neka mi jazz odg na mail,i supra takodje,ono sto sam im napisao,aNEPROVOCIRAM ja nikoga samo govorim realnu situaciju,nema vise psovki,nemoj da bi me obrisao -sasav- da te ne bi trazio po jahorini,a imam veze gore,tako da bih te nasao.poz svima

mrme

Ljudi Supra nam se vratio i to u velikom stilu,a bogami bio opasno ljut sinoc.Pozelimo mu dobrodoslicu.

ziponja

Quote from: djole991 on 07 January, 2008, 22:25:18
Quote from: ziponja on 07 January, 2008, 22:18:26

Jesam ja u Termagu,i zezao sam se mallo,ali neka mi jazz odg na mail,i supra takodje,ono sto sam im napisao,aNEPROVOCIRAM ja nikoga samo govorim realnu situaciju,nema vise psovki,nemoj da bi me obrisao -sasav- da te ne bi trazio po jahorini,a imam veze gore,tako da bih te nasao.poz svima
Jesi to gore na analfabetskom kursu ??
Sjajno napredujes !!!!