• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

markomarkop

Stanje na Jahorini ' snega je palo par cm ali dovoljno da je danas bilo skijanja. Kako je juce izgledalo mislio sam da se uopste necemo skijati. Obzirom na to i nije bilo lose. Sve staze sem Skocina su radile manje vise normalne ali neociscene (verovatno da je ratrak prosao odneo bi i to malo snega sto je napadalo). Sve u svemu podnosljivo ali daleko od dobrog vremena za skijanje. Trebalo bi bar 10 tak cm da padne pa da bude sve ok. Nije bilo guzve na zicama.  

srdjanbu

Interesuje  me kako se ponasa sneg na ovih +2,kojom brzinom se topi,posto najavljena prognoza za par narednih dana je depresivna i hoce li to snega sto je ostalo izdrzati do 15.1 kada su najavili padavine snega !!!!
Hristos se rodi!
Srecan BOzic.

djole991

Gdje ste narode???!!
SLUSAJTE,VJEROVALI ILI NE VJEROVALI,OVDJE PADA SNIJEG I TO IMA GA VEC NEKIH 90-AK CENTIMETARA,I NEPRESTANO PADA,TEMPERATURA JE NEGDJE OKO -15,OVDJE NA POLJICAMA,NEZNAM STA JE NA VRHU,ZICE NECE RADITI SUTRA NAJVJEROVATNIJE,ALI U SREDU POCINJU 100% SA RADOM,DOBIO SAM POVJERLJIVE INFORMACIJE.pozZzY od VeSeLoG dRuShTvA

patak

Kakva loza :) volio bi ti vjerovat al sam cuo drugacije tako da ....
Gola Voda :)

djole991

Quote from: patak on 07 January, 2008, 21:02:21
Kakva loza :) volio bi ti vjerovat al sam cuo drugacije tako da ....

KAKO GOD DA SI CUO POGRESNO SI CUO,SNIJEG PADA!!?? :'(

patak

Sta ti mislis mrme da je termag toliko dobar da imaju umjesto prozora LCD ekrane pa nam djole ima osjecaj da pada snjeg ??? :))

jazz

djole, da bi definirali tih tvojih 90 cm snijega, ajde ti nama prvo ka¾i koliko je, po tebi, visoka jedna kutija marlbora? crvenog.
hvala!
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

mrme

patak

u pa to onda nije dobro :) onda je samo 20 cm snjega :)

patak

mrme

Nije mrmak nego mrme,nece ti od neke velike koristi biti moj mail,mozes i ovde sve napisati,a sneg mozda pada al ga nema 90 cm sto posto,nisam gore al od danasnjih 35 cm nije moglo napadati 55 cm za sat vremena.Zabranjeno je psovanje u ovom forumu.

mrme

Nisam ni blizu Termaga,a sta ce ti mail,sve ovde mozes napisati.

patak

A covjeka :) ja nemam ni mamu ni sestru tako da . . . :) a ti si mi neki nabrijan do jaja :) heheheh

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi