• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mrme

sasav

vjetar ju¾ni jak zaboravih reæi radili samo liftovi.Jesi Mrme kupio skije

Onill

mrme

Trebaju mi skije,ako ne nadjemo dobar razanj da nataknemo neko janje na nju.Sasa nisam jos uzeo,nisam ni stigao gore da zovem u Sport,al kakvo je stanje ne znam hoce li mi i trebati nove skije.

sb pride

©iroki Brijeg free raid T.

nenobl

ej gledam na web cam-u... izgleda kao da je nesto maaaalo snijega palo.. grijesim?

sasav

jutros sunèano a noæas palo ravno 1 cm snijega skijanje je kao socijala ....

vip-jahorina

Mogu li ja imati par dana slobodnih?
U subutu je bila ogromna smjena, jezivo vrijeme, jucer cijeli dan priprema za Bozic, Badnje vece...
Samo kratko da se javim, tu sam.....

atymen

nikako da otvaram cam?! mislim ovaj na pocetnoj strani..kazu da ima 3 camere..moze mi neko reci gde se oni mogu pogledati? hvala

atymen

hvala zipponji na mailu...pogledao sam cam...pa ne izgleda toliko lose..mada ne bi smetalo jos malo snega:-) ali mozda i padne ovih dana..mozda i meterolozi pogrese..

irvas

Прво, мир божи и христос се роди! А сад да питам какво је станје на јахорини? Исплатили се долазити горе, има ли скијанја и какве су стазе? Данас је у сарајеву толика магла да је видлјивост једва 50ак метара. Ако неко има информације из прве руке нек се не устручава.

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

irvas

види стварно  :o е баш штета. пропаде ми скијанје ове године  :'(