• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 02 January, 2008, 13:03:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mrme

Cokie

Ma ljudi to je normalna zime. Nemo¾e uvjek sunce

mrme

Mora ponekad i kisa,to je savim normalna pojava u januaru  :D

gagi

mrme

Sta je to vazdusne linije,nije to tako daleko  :D

Faustina

Vipovci, kakve su prognoze za skijanje kroz ovaj tjedan???????

jazz

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi

irvas

kisa i dalje pada i kako stvari stoje nema snjega na vidiku. tenperatura je iznad nule i danas kad sam bio gore staza vec poprima smedjkastu boju. nakon godinu dana planiranja skijanja kako bas sad da padne majku mu!? ali, postoje neke stvari koje covek ne moze da kontrolise, za razliku od zicara koje jos uvek moze, nadam se.
mogu samo da kazem da me uopste ne iznenadjuje sto je tema zakljucana. ovo drustvo je odavno otislo u k...c,  tako da je suludo ocekivati bilo kakvu vrstu odgovornosti ili javnog izvinjenja.
katastrofa....

mrme

da li je kisa prestala da pada ili se mozda pretvorilo u sneg.ajmo neku lepu vest.

Onill

ja sad dodjo kuci i sa dve osobe nepoznatog indentiteta razgrcem snijeg oko kreveta...nemos vjerovat koliko je napado... :D

mrme

Jel moguce da jos uvek pada kisa?Vidim samo tanjiric na Poljicama radi,kakvo je stanje gore?

SVOXY

Sto se tice stanja ,nocas smo stigli sa Jahorine padala je sitna kisa koja je u medjuvremenu presla u susnezicu i obilan sneg ,staze su fenomenalne za voznju borda i skija i nisu promenile boju kao sto neki govore ,snega ima dovoljno i tek ce ga biti .Nama je sijalo sunce 5-danana fenomenalno vreme ,na vrhu su temperature nocu dostizale do cak -27 u jednom trenutku toliko o vremenskim prilikama.Jos samo da kazem da sam po prvi put  doziveo neverovatno iskustvo za ove cetri godine koliko dolazim  na JAHORINU DA se nas 15-tak vracalo RATRAKOM sa dna SKOCINA ili ti PRACE do vrha staze . ADRENALIN 100-POSTO LUDILO a u isto vreme i veoma opasno .Nadam se da se ovakvo nesto nece vise nikome ponoviti . Pozdrav svima i lep provod vam zeli vesela ekipa iz N.SADA.
FLOWBOARD

neca

ja ovaj vikend nisam gore i ovo sto vidim na kameri tjera me na plac,jel se to topi snijeg?! :-\

irvas

svoxy, je si ti siguran da si bio na jahorini?  ::) kakav termometar koristis? ???
gde su ovi vipovci da potvrde kakvo je stanje gore, jel - ili +.

supra