• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Nocno skijanje

Started by gabrijelos, 24 December, 2007, 13:45:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

supra

gagi

pogledaj sledeæi post...autor Sasav

vip-jahorina

Quote from: gagi on 04 March, 2008, 20:03:12
pogledaj sledeæi post...autor Sasav

sasa misli na to da jos nije nista konkretno rijeseno. ponude su vise nego konkretne.

supra

Evo za one koji nikada nisu bili na Jahorini kako izgleda noæno

gagi

supra

stenlicek

jel postoji to nocno skijanje ?? :) :D

suma.ker

postoji.....a svako ko hoce na nocno skijanje dobije rudarski slem sa gore lampom i udri niz planinu ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:(( ludzatobom:((salim se dosada je bilo da se na poljicama organizuje jednom nedeljno  u funkciji je ski lift!!!
skijaj brzo
skijaj sporo
svejedno ti je
negde si jagode
izorao...........

gabrijelos

Quote from: suma.ker on 16 December, 2008, 21:09:04
salim se dosada je bilo da se na poljicama organizuje jednom nedeljno  u funkciji je ski lift!!!

kad je sezona i kad ima gostiju i naravno snijega 2 puta tjedno utorak i cetvrtak

SVOXY

KAKVO JE STANJE GORE I DALI CE BITI SKIJANJA U PETAK,SUBOTU I NEDELJU,,,  puf:) puf:) puf:) ZAJEBAN JE OVAJ PLUS 3,STO SE OCEKUJE. >:D
FLOWBOARD

SVOXY

KAKVO JE STANJE GORE I DALI CE BITI SKIJANJA U PETAK,SUBOTU I NEDELJU,,,  puf:) puf:) puf:) ZAJEBAN JE OVAJ PLUS 3,STO SE OCEKUJE. >:D
FLOWBOARD

gabrijelos

ja vjerujem da hoce jer ja mislim doci ;D

jos kad bi u subotu organizirali i nocno ludzatobom:((

stenlicek

jel ce biti 30.12.2008/09 nocno ?

Onill

Quote from: stenlicek on 17 December, 2008, 16:21:28
jel ce biti 30.12.2008/09 nocno ?

bice svega...samo da bude onoga sto nam svima treba a to je prvo slovo s . . . . g:)

stenlicek