• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

uredjenje staza!!!

Started by whistler, 09 January, 2006, 15:45:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Iðe Torcida

uz malo truda mo¾e!

dobro jutro! mi bili lani i ukratko, super se zabavili. al bas da smo se naskijali i nismo!
1.to je naaajgore odr¾avanje staza na svijetu
2. æelave glave se fino jurcaju sa ski scuterima po cijeloj stazi cijeli dan. bez obzira na skijase, zene, djecu. a ti im pokusaj nesto reci pa ces kao bonus dobiti i batine. jer ocito im i lokalni zaduzeni za stazu NE SMIJU NI©TA!
3. nije mi jasno da ratraci ne mogu uredno peglati stazu 2-3 puta dnevno umjesto da se sjedi po birtijama.
4. sve u svemu ima tu jos doooosta za rad....

vip-jahorina

Lady with fan

Proshle zime od 6-13.1. sam bila gore i staze su bile OCHAJNE !!! Sve sami led, blato i kamenje...  :(
Nadam se da che ove zime biti bolje...  :)
...Dobit chu sve shto za¾elim...

marija

Ali razlog tome je bio opæi nedostatak snijega a ne djelatnici na Jahorini!

nibleri

stara

Lady with fan

Quote from: marija on 19 November, 2007, 11:15:41
Ali razlog tome je bio opæi nedostatak snijega a ne djelatnici na Jahorini!
U neku ruku i jesu... Jer, "Jahorinski djelatnici" pripadaju ljudskom rodu - ljudski rod menja klimu na planeti - globalnim zagrijavanjem smanjuje se kolichina sneznih padavina - i, hop, nema skijanja!  ;)

vip-jahorina

Quote from: Lady with fan on 19 November, 2007, 22:01:21
U neku ruku i jesu... Jer, "Jahorinski djelatnici" pripadaju ljudskom rodu - ljudski rod menja klimu na planeti - globalnim zagrijavanjem smanjuje se kolichina sneznih padavina - i, hop, nema skijanja! ;)

Fanny.....

Lady with fan

Zaista ne razumem kakve veze fAnny (eng. zadnjica) ima s ovim?!  ???

vip-jahorina

mi je sigurno ne zagrijavamao, industrija u BiH=0;  ispusni gasovi CO2-> strasno mala kolicina... i ako hoces da politiziras, pa i u ekonomskom  smislu, pogeresan forum.
vazno je da si razumjela smisao rijeci, a jel FAnny ili fanny.....

Tema "uredjeneje Staza"

mrboro

pise se funny...no nebitno...mene interesuje: zasto poslednja vest nije prva na listi...ne mogu da se snadjem kroz forum. to mi je jedina zamerka , sve ostalo pozdravljam i svakodnevno citam...pozdrav moderatorima

AllEyezOnMe

Ja sam prosle godine u vreme Nove Godine bio na Jahorini, prvi put u zivotu... i prvi put na skijanju... Snega je bilo... I...
Shvatio sam sta je smisao zivota... skijanje!!! Zato, ovde zamerkama nije mesto

Iðe Torcida

ja ne smijem vise nista reci ;D

vip-jahorina

@mrboro
Prva vijest (post) ide uvijek na pocetak, pa onda dalje, kao knjiga.
Hvala na pohvalama  :)

gagi

OVA SEZONA JE NA SREÆU SVIH LJUBITELJA SNE®NIH SPORTOVA DOBRO POÈELA, SNEGA IMA DOVOLJNO,A STAZE SU POSLEDNJA DVA VIKENDA NA JAHORINI VI©E NEGO DOBRO UREDJENE... ÈAK IH NITI MI BORDERI NISMO USPELI URNISATI...!!!                  SVAKA ÈAST NADLE®NIM I SAMO TAKO...