• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pocetak Sezone 2007 2008 na Jahorini

Started by vip-jahorina, 16 November, 2007, 00:33:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

fare_tz

de vi meni recite kakvo je stanje sa putem do jahorine jel ociscen snijeg,jel fino prohodan...jer racunam u subotu doc skijat maloo,pa dal moram mjenjat gume sad su mi one univerzalne ljeto/zima!pa me to interesuje.......ili moram i lance stavljat ahahahha

inque

ma kako su i rekli, ok je put skroz... kod mene su isto univerzalne i nisam imala nikakvih prob... eto, vjeruj kad ti zensko kaze  ;D ;D ;D
Snowboarding makes me happy!

nibleri

Quote from: fare_tz on 18 November, 2007, 23:07:39
de vi meni recite kakvo je stanje sa putem do jahorine jel ociscen snijeg,jel fino prohodan...jer racunam u subotu doc skijat maloo,pa dal moram mjenjat gume sad su mi one univerzalne ljeto/zima!pa me to interesuje.......ili moram i lance stavljat ahahahha

pa te ti gume i jesu zimske M+S (blato + snjeg - na engleskom) samo ako si ih vozao po vruæem asvaltu vrlo je moguæe da su im zimska svojstva oslabila

izvinjavam se na off topic-u :)

skydiver

Daj postavite par fotki za nas  koji nismo mogli biti ovaj vikend gore da vidimo kakva je situacija, kako kazu, jedna slika vrijedi hiljadu rijeci.

fare_tz

a sto rece nibleri pa da jesam vozio ljeti a i rucna je sigurnooo ucinila svojee oslabile su sigurno malooo al znaci moguu icc..hvalaa na infoo ;)

irvas

sinoc su na vjestima rekli da ga na jahorini ima oko 88cm. zvuci obecavajuce za pocetak ove sezone :)

pozdrav

exorcist

Pozdrav ljudi. Ja bio u subotu i nedjelju gore. Snijega - za izvoza, kao i magle, ali nije ona pravila problem nama koji smo jedva cekali da zapada. Trazite slike? Evo jedna.
Pozdrav.

[prilog je obrisao administrator]

exorcist

Pozdrav ljudi. Ja bio u subotu i nedjelju gore. Snijega - za izvoza, kao i magle, ali nije ona pravila problem nama koji smo jedva cekali da zapada. Trazite slike? Evo druga.
Pozdrav.

exorcist

Treca.
Malo su povelike, ali to je namjerno. Na malim slikama oci ispadoshe gledajuci snijeg :D

inque

damn, a mene subota z**** praaaavvooo! al' nema veze, valjda ce se sta otvoriti i ovih dana  :-X
jake slike, svaka cast ;)
Snowboarding makes me happy!

neca

sa sajta OC JAHORINA:"Zvanièno otvaranje sezone u srijedu 21.11.2007.godine u 10,00 èasova. poèinje sa radom lift Poljice.

Cijene jednodnevnog ski  pass-a za odrasle 20.00km, a za djecu 15.00km. "

vip-jahorina

Da, informacija potvrdjena, znaci pocetak sezone na Jahorini je skoro mjesec dana ranije nego predvidjen,
a startuje od 21.11. od 10 sati Lift poljice.
Naravno, ako bude potrebe i vrijeme bude dozvolio, i zica (sjedeznica) Poljice bi trebala raditi.
:) :)

zedhus

L J U D I ,  H V A T A J M O   D O K   M O ® E M O !

Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

mrme

kad ce biti postavljen web cam kod satora koji ste najavili.do skorog vidjenja poz.