• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pocetak Sezone 2007 2008 na Jahorini

Started by vip-jahorina, 16 November, 2007, 00:33:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Onill

ok sljedeci vikend sam gore nadam se da ce snijega biti...t.j. sada ga do maja ima da bude:)
VIP skontaj mi negdje gdje bi spavali...neki hotel koji radi samo nemoj termag..poskupo:)

jahorina-rulez

koliko ima sad otprilike sniga??  :D
pozdrav  ;)

borderka

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eto nas za vikend... :D :D :D :D :D :D

BD-electronic

Ok.
I ja bi trebao da radim sutra ali vala neæu nego dolazim  :D :D :D
Hvala na informacijama.

jahorina-rulez

BD-electronic

Evo kod nas u srednjoj bosni je krenuo da pada solidno prije sat vremena  :D

sasav

Pada kao lud strava ima novog snijega 25 cm znaci sada je oko 1 metar ako nastavi ovim tempom do ujutru ce biti oko 1,5 metar.  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

inque

kakvo je stanje? u Sarajevu pada k'ooo lud!
Hocel' biti ujutro kakvih servisnih informacija? ;)
Snowboarding makes me happy!

jahorina-rulez

ne mogu virovat!! preko metra sniga!!! :D :D :D
jee!!   :) :) :)

gabrijelos

Nadam se da cete napuniti galeriju slikama s otvorenja ovaj vikend da i mi koji smo daleko malo uzivamo ;)

pitar

Ima li sanse da se upali dvosjed Poljice sutra? Na Bjelasnici je danas radio trosjed (dnevna karta 26KM). Uvijeti odlicni - snijeg vise nego u bilo koje doba prosle godine. Staze nisu bas bile uredjene, ali nije bilo guzve. Sutra bi volio na Jahorinu ako ce dvosjed raditi..

IvanSki

Juce skijanje na jahorini bilo je bolje nego citave prosle sezove...Snijega ima za i ovu i proslu godinu...Danas,kako su rekli,otvara se dvosjed poljice...Ova sezona ce biti jedna od boljih...PoZZ :)

neca

ja sad odozgo super je bilo snijega ima vise vec u jeku sezonu prosle godine ,staze su super,radila i zica na poljicama.ma divno ove godine cemo skijati najmanje 6 mjesecu :D

neca

Ej ViP danas se na stazi suskalo da ce skijanje biti za dj do 29.11.,a cike iz gorske nisu znale da nam potvrde informaciju jel  vi znate sta ?
Na igmanu se mogu koristiti proslogodsnji sezonski do 15.12. da li cemo i mi moci  na jahorini posto novi sezonski nisu u opticaju i nece bit sigurno do 20.12. ako vec ne bude ova prva opcija da je skijanje za dj. :o