• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Pocetak Sezone 2007 2008 na Jahorini

Started by vip-jahorina, 16 November, 2007, 00:33:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Za sada ski info nece pocinjati. Snijega ima. Lift poljice ce raditi preko vikenda, a onda cemo vidjeti kako ide dalje i naravno, pravovremeno Vas obavjestavati.

Cesta je do Pala ok, od Pala je u dobrom zimskom stanju, ali djelomicno prekrivena zaledjenim snijegom. Ko imalo zna voziti po snijegu, nebi trebao imati problema.
Ali, temp. su niske tako da je non-stop djelomicno led/snijeg po cesti.

meri

Decki, svaka cast na pravovremenim informacijama. Za posebnu pohvalu je odluka da sezona starta gratis vikendom. Bravo! Da ste ovo juce najavili sutra bi od mene imali stotinjak skijasa, ovako bice ih 10-15, samo sam toliko uspio uciniti na promociji prvog ski dana ha, ha, ha, ali ima i subota popodne da pustim glas kako je bilo super. Vidimo se!

ultra123

neca

Svaka cast OC Jahorina na gratis vikendu prava stvar na bjelasnice je promo vijend ipak 30 km dnevna.

inque

super, hvala za informacije!
vidimo se sutraaaa  :D
Snowboarding makes me happy!

anapicic

Isuse Bo¾e!!! :D Koje dobre vijesti..  Kako se nacrtat na Jahorini kad radim u subotu do jedan u Dubrovniku??? ???     ©MRC :'(

sasav

sasav

Pa dubrovnik nije bas daleko mozete doci na jedan dan ako nista drugo... :)

anapicic

...dok krenem taman dodjem kad se smrknem, a u nedjelju oko podne ,moramo nazad..tesko izvedivo.. :(

sasav

100 % je taèna informacija osim da nebude neka bas velka prirodna nepogoda pa da se nemo¾e  upaliti lift.

Onill

ebemu oca radim sutra...da li je hotel lavina otvoren gore?

vip-jahorina