• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

borderka

Quote from: gagi on 28 December, 2007, 18:04:21
instruktorka me nauèila da vozim bord,i ne samo to...od tada volim borderke...najbolje su!!!!
hehehehehehehhehehehe...

neca

danas dan savrsen staze su progledale al s obzirom na kolicinu snijega dobro je ,ma sta dobro super praca je bila najbolja i olimpik.
jedini problem su bile ogromne guzve strasno cekalo se i po 20-tak minuta u redu na zici. :-[

borderka

Onill

cool znaci i praca je proradila...ja sam bio prosli vikend nije radila? kakva je praca da li ima dovoljno snijega dole ?

sasav

pa kao i sve ostale staze moze se lijepo skijati uz malo pa¾nje.

boko

èrnuèe

mrme

QuoteSupra znam ja odlicno sta mi treba za put,al sijalice i sajlla mi stvarno nisu neophodne.Svu ostalu opremu od lanaca,trokuta,prve pomoci novih zimskih guma imam, a da sam znao da ce me kazniti zbog sijallica i njih bi kupio.A sto se tice farova,njih nisam upalio ujutru kad sam krenuo iz Sarajeva na Jahorinu,a ne u 20h casova.

mrme

Supra znam ja odlicno sta mi treba za put,al sijalice i sajlla mi stvarno nisu neophodne.Svu ostalu opremu od lanaca,trokuta,prve pomoci novih zimskih guma imam, a da sam znao da ce me kazniti zbog sijallica i njih bi kupio.A sto se tice farova,njih nisam upalio ujutru kad sam krenuo iz Sarajeva na Jahorinu,a ne u 20h casova

Onill

mrme

Skije su najpotrebnije,Onill skijao si danas?

supra

Quote from: mrme on 30 December, 2007, 22:24:58
QuoteSupra znam ja odlicno sta mi treba za put,al sijalice i sajlla mi stvarno nisu neophodne.Svu ostalu opremu od lanaca,trokuta,prve pomoci novih zimskih guma imam, a da sam znao da ce me kazniti zbog sijallica i njih bi kupio.A sto se tice farova,njih nisam upalio ujutru kad sam krenuo iz Sarajeva na Jahorinu,a ne u 20h casova.
Ja sam se salio za to 20h. Napisao sam  da sam vozio upaljenih svjetala jer je bilo 20h, da je bilo 12h sigurno bi zaboravio.
Znas da jos u BiH nisam platio kaznu, ja pobjegnem i nikada me nisu jurili.
Sto se tice sajle danas sam se informisao, ja nisam prinudjen da je imam, ko ima osiguranje za slep sluzbu sajla mu nije potrebna!
moram nesto da te pitam  >>>>>topic supra jagnje>>>>>>

Onill

nisam kontao na vlasic malo ali guzva..bila strava tako da nisam nigdje isao...

direktorica

boko

èrnuèe

direktorica