• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

direktorica

na prognozi pise da bi danas trebao padat snijeg... pa me zanimaju informacije u svezi i glede toga  ;D fala...

rockanddown

Primjecujem da sve informacije od VIP-a dobijamo osim u vezi sa tim pada li snijeg ili ne i koliko ga ima na stazi.
prosle godine sam dobio info kako je sve ok a onda sam prvog dana bordovao po kamenju...

mrme

Vip-ovci kako je bilo gore danas,na ovim kamerama se nista ne vidi,jel sta padalo danas?

ziponja

Sutra ce biti idealan dan za skijanje. Suncano, gotovo bez vjetra.
Ne znam da li krenuti na Jahorinu ili Bjelasnicu.
Na Jahorini bolja klopa, na Bjelasnici duze staze, a udaljenost u dva km

supra

Quote from: ziponja on 27 December, 2007, 18:57:55
Sutra ce biti idealan dan za skijanje. Suncano, gotovo bez vjetra.
Ne znam da li krenuti na Jahorinu ili Bjelasnicu.
Na Jahorini bolja klopa, na Bjelasnici duze staze, a udaljenost u dva km
Pa na Jahorinu ako je bolja klopa :D A ako imas domacicu u kuci, onda se fino najedi prije puta, pa na duzu stazu.
Nikad nisam bio na Bjelasnici tako da nisam ni znao da ima duze staze od Jahorine.

ziponja

Sto se tice puta.
Nema tu puta , i Jah i Bjel su na 30.40 min voznje iz Sarajeva, zavisi da li pada snijeg ili ne,kakav je put.

mrme

Na Bjelasnici nisam bio ko zna koliko godina,ni ne secam se kako izgleda,ajd javni se Ziponja ako budes isao gore,ja dolazim verovatno sutra,pa mozda jedan dan napraviti izlet do Bjelasnice.

ziponja

mrme

Bicu ja online kad dodjem pa se cujemo preko foruma.Ok?

hoss

pozdrav svima,ljudi ajmo bit fer  reci da nas sve koji prekosutra dolazimo(po ko zna koji put) sve najvise zanima vrijeme i stanje,
a tako je i ime ovog dijela foruma.pa stoga molim vipa koji o ovom nema sto reci 10  dana i moderatore koji su  dok pisem logirani a
sute da razuvjere nasu neopravdanu skepsu i time omoguce da brinemo hocemo li  u subotu odma na zicu ili cemo prvo nesto popit :)

sasav

a VIP je opravdano odsutan   i na Jahorini je.

ziponja

E, odoh ja sad gore. Pa popodne svjeze fotke, za one koji sutra dolaze...:)