• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

sasav

nemojte da brinete ako ostane ova temperatura ostaæe i snijeg za sada ga ima dovoljno za pristojno skijanje. Potrebno je samo obratiti pa¾nju na izlazima dvosjeda.

Stipe16

direktorica

Quote from: supra on 26 December, 2007, 15:57:49
Quote from: SVOXY on 26 December, 2007, 14:46:55
Ljudi jedva cekam 31.12. da isprobam novi board .Cuo sam se sa prijateljem na Jahorini i kaze da pada poprilicno dobro da nebrinemo nista ....JUPPPIIIIII........A usput da mi kazete gde ima jagnje da se naruci, mi iz Vojvodine volimo i prasuci i jagnjici .
SVOXY ovo ti je off topic, nema jagnjetine za one koji imaju nov board!!

a za one koji imaju tek uglancane skije?  ;D ;D

ziponja

he he treba nesto i poderat na Jahorini !!!!!!

supra

Quote from: direktorica on 26 December, 2007, 18:47:45
Quote from: supra on 26 December, 2007, 15:57:49
Quote from: SVOXY on 26 December, 2007, 14:46:55
Ljudi jedva cekam 31.12. da isprobam novi board .Cuo sam se sa prijateljem na Jahorini i kaze da pada poprilicno dobro da nebrinemo nista ....JUPPPIIIIII........A usput da mi kazete gde ima jagnje da se naruci, mi iz Vojvodine volimo i prasuci i jagnjici .
SVOXY ovo ti je off topic, nema jagnjetine za one koji imaju nov board!!

a za one koji imaju tek uglancane skije?  ;D ;D

Ha a a a.... mnjam mnjam.... a a a a.... Off topic.... ljudi.... Off topic ...

http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,400.0.html

mrme

VIP-ovci kakvo je skijanje bilo danas?

markomarkop

Dolaze mi neki moji prijatelji Rusi na Jahorinu u kucu M&M, i imaju milion pitanja. Ja vec nekoliko godina zimujem na Jahorini ali neke stvari ne znam pa bih molio da mi neko pomogne odgovorom na sledeca pitanja:

- gde imaju bankomati na Jahorini tj. gde mogu podici pare sa VISA kartice i gde imaju menjacnice
- da li restorani primaju VISA kartice
- gde mogu da iznajme skije, kupe ski pas ili uzmu casove skijanja a da je blizu naselja Sator
- kakve su cene po restoranima (npr. rakija, pivo, porcija cevapa ili sl.)
- sta ima od kafica restorana blizu m&m kuce (naselje Sator)
- ima li agencija koje organizuju izlete za Sarajevo sa Jahorine

Hvala unapred, Zoran

supra

Quote from: markomarkop on 26 December, 2007, 21:37:15
Dolaze mi neki moji prijatelji Rusi na Jahorinu u kucu M&M, i imaju milion pitanja. Ja vec nekoliko godina zimujem na Jahorini ali neke stvari ne znam pa bih molio da mi neko pomogne odgovorom na sledeca pitanja:

- gde imaju bankomati na Jahorini tj. gde mogu podici pare sa VISA kartice i gde imaju menjacnice
- da li restorani primaju VISA kartice
- gde mogu da iznajme skije, kupe ski pas ili uzmu casove skijanja a da je blizu naselja Sator
- kakve su cene po restoranima (npr. rakija, pivo, porcija cevapa ili sl.)
- sta ima od kafica restorana blizu m&m kuce (naselje Sator)
- ima li agencija koje organizuju izlete za Sarajevo sa Jahorine

Hvala unapred, Zoran

Vecunu odgovora mozes naci na Forumu.
Primjer: Ukucaj rijec "bankomat" u prozor TRAZI i nasao si precicu/odgovor na pitanje.

Tu je sasavi on ce da ti odgovori 100% detaljno na sva pitanja. ;)

mrme

Ma da vecinu ovoga mozes pronaci na forumu,za ovo oko bankomata sam siguran da je neko skoro pitao i da je dobio precizan odgovor od VIP-a.

mrme

I Markomarkop,M&M je jedna mozda od najboljih vikendica na Jahorini,mi smo bili pre dve godine u njoj i bilo nam je fantasticno,nece se pokajati sto posto.

markomarkop

Hvala Vam svima na ifnormacijama pomogli ste mi. Kao i uvek sve sto je vezano za Jahorinu je lepo i prijatno pa i Vasa pomoc u roku od "odmah". Vidimo se od 05.01.2008. godine. Verovatno cete primetiti pijane Ruse kamikaze na stazama pa ako sta treba zalite se meni ja sam u hotelu Dva Javora.

Pozdrav svima Zoran (Marko je moj sin pa eto koristim njegov nik) ::) ::)