• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

sasav

pada snijeg nije bilo gu¾ve na ¾ièarama

sasav

novog snijega  jedno 15 do 20 cm

mrme

Hvala na ovako brzom odgovoru,moracu da vas pohvalim kod Supre pa da vas ostavi koji dan na miru  :),jos kad bi koju slicicu zakacili.Poz

mrme

Evo podelicemo troskove,jel posteno  :)

supra

Od sad samo pohvale!!!

Pomislice ljudi da sam neka bijeda da nemam za ljeba ili neka gladana azdaja.
Jel moguce da samo ja patim za peceljem?
Pogrijesio sam forum skroz na skroz, treba da svratim na neki gurmanski, Ali dje ste vi vidjeli kuvara da sjedi na gajbi sa pivom u ruci i okrece prase dok snjegic tiho sipi....

supra

Quote from: mrme on 25 December, 2007, 22:33:06
Evo podelicemo troskove,jel posteno  :)
Mrme pocinjem sa sumnjam u tebe, da nisi vec gore i da se nisi nasto dogovorio sa Sasavim?

sasav

èitavo jagnje 80 evriæa  mozemo ga okrenuti u svako doba

mrme

A prozivao sam tebe da si se prodao za kilo jagnjetine :).Kamo srece da sam gore al nisam nazalost,al za koji dan cemo i da jedemo i da pijemo i da skijamo.

mrme

Supra ajde nemoj se ljutis ako stave neku sliku,vidis da nece zbog tebe da ne pizdis.Ajde nek stave koju slicku bice nam lakse.

supra

Quote from: mrme on 25 December, 2007, 22:48:17
Supra ajde nemoj se ljutis ako stave neku sliku,vidis da nece zbog tebe da ne pizdis.Ajde nek stave koju slicku bice nam lakse.
Tebi mozda i bude lakse, ali meni sigurno nece! Neka stave :-\ ja necu gledati :( gledas a ne mirise :'(  gledas :( a stomak prazan >:(

IvanSki

Kakve su prognoze ze vikend...Hoce li biti sunca...Koliko je napadalo snijega???? :)

SVOXY

Ljudi jedva cekam 31.12. da isprobam novi board .Cuo sam se sa prijateljem na Jahorini i kaze da pada poprilicno dobro da nebrinemo nista ....JUPPPIIIIII........A usput da mi kazete gde ima jagnje da se naruci, mi iz Vojvodine volimo i prasuci i jagnjici .
FLOWBOARD

supra

Quote from: SVOXY on 26 December, 2007, 14:46:55
Ljudi jedva cekam 31.12. da isprobam novi board .Cuo sam se sa prijateljem na Jahorini i kaze da pada poprilicno dobro da nebrinemo nista ....JUPPPIIIIII........A usput da mi kazete gde ima jagnje da se naruci, mi iz Vojvodine volimo i prasuci i jagnjici .
SVOXY ovo ti je off topic, nema jagnjetine za one koji imaju nov board!!