• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

neca

pa subotu je radio dvosjed poljice i ogorjelica 2.ja skijala.
Na igmanu svaki dan radi dvosjed danas je bilo super!

os

cao...
evo javljam vam se po prvi put...
zanima me ima li snijega na jahorini i koliko...
javljam se iz osijeka... :) :P
neznam toæno kojeg datuma dolazim...al ugl..vidimo se

borderka

molim vas da mi javite da li ce sutra raditi bilo koji dvosjed na jahorini... da mi se ne desi ko u ned.

Onill

nema potrebe niko nikoga da laze sto se tice snijega i visina snijega....imate kameru i sve vam je jasno....http://www.go2jahorina.com/

mrme

Ma bice ljudi snega,tek decembar pocinje,ne moze biti losije nego prosle godine,a skijalo se cele sezone.Malo budite optimisti,ja se sit naskijao prosli vikend,a novembar mesec.
Poz.

borderka

neca

ovo ranije skijanje je bilo samo najava za jaku zimu bice jos snijega,sezona tek pocinje.
za nestrpljive ima skijanja . ja sam proteklu cjelu sedmicu skijala na igmanu i staza je bila bas  dobra.
malopre sam stigla odozgo i moglo bi se jos koji dan skijati malo je progledala staza danas,
a moze se zavrsiti i ski pass kod zicara za od 10-15 KM

borderka

ja cu ici za vikend pa kud puklo da puklo... kad vec niko nece da kaze kako je gore....

Onill

Quote from: borderka on 03 December, 2007, 21:18:39
ja cu ici za vikend pa kud puklo da puklo... kad vec niko nece da kaze kako je gore....

imate web kameru iz oje se sve vidi kako je gore...trenutno je blato snijeg....kako ja vidim...ali imam informaciju da se nocas ocekuju dosta velike padavine.n.p.r. na vlasicu ga je vec palo oko 15 cm...znaci da je na jahorini istra stvar ako ne i veci...e sada moze on fino napadati i do metar ali je problem temparatura koja jos uvjek nije zimska te varira...znaci tek tamo poslje 15.12 mozemo da ocekuemo ne tolike osicilacije temparature sto automatski znaci i svaki vikend skijanje....

ziponja

Evo ga sipa ko lud.  Snijeg naravno !!!!!!!!!!!!!!!!

Siladi

dolazimo i mi 14tog
bit ce snega:)
uputi me gde se moze videti web camera!??
pozz iz budimpeste

zum

ima oko 30 cm snijega, trenutno ne pada. maglovito je i oblacno

[prilog je obrisao administrator]