• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AzzazeL

vip-jahorina

AzzazeL

VIP, kakve su prognoze za lift Poljice u subotu i nedjelju?
Bice snijega 100%, ali da li ce raditi liftovi?
Valjalo bi malo divljati, a? :P

Pozdrav.

mrme

Evo slicica,koje sam obecao.Poz.

[prilog je obrisao administrator]

mrme

Evo jos.

mrme

Sve su ovo slike od subote,od nedelje nemam ni jednu a staze su bile mnogo gore nego u subotu.Poz

ipa76

VIP, molim Vas da mi kazete da li ce biti skijanja ove sedmice radnim danima? Hvala na odgovoru!!

neca

057/270-020 hotel bistrica oni znaju kad ce radite zive kad ne 1000%

ipa76

ipa76

upravo sam zvao bistricu i rekose kako danas nema skijanja, a za naredne dane nema informacija. Sutra idem na Jahorinu poslovno, pa ne znam da li da nosim opremu, jer bi mogao u cetvrtak ubost par sati skijanja.

Molim one koji imaju vise informacija (VIP, Sasav) da mi jave da li ima dovoljno snijega da se moze ocekivati da rade zice ove sedmice

neca

ma ponesi opremu od viska glava ne boli.

sasav

uprovao sam provjeravao plan rada za sutra i dobio odgovor da ce zavisiti od vremenskih prilika.

vip-jahorina

Svaki dan, ujutro od 8-9 h mozete vidjeti na slijedecoj stranici da li zice rade i koje
Ski Info Jahorina

jahorina-rulez

borderka

hoce li raditi preko vik zice??? vidim padavine u petak  ;D bila sam u ned i isfurala se... sjedili u autu i ko fol cekali da pocne raditi dvosjed