• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

boko

èrnuèe

ziponja

Nije sreca u pitanju. Nego pogledao, a ono kaze na Bjelasnici 30cm snijega.
Naravno ja na Jahorinu

gagi

mrme,kako je bilo prvi dan na skijanju,bole li noge?

supra

Ma ko zna gde je mrme zavrsio, on jos trazi signal! Da se nije zadrzo na Romaniji?

gagi

mene sekira da nije zavrsio u boricima...

sasav

danas fantastièno vrijeme staze dobre

boko

èrnuèe

supra

boko i sasavi kao da su se skijali na dvije razlicite planine

mrme

Pozdrav raja,naskijo sam se danas,odlicno je bilo,vreme izmisljeno za skijanje.Malo je bilo na nekim mestima kamenja al nista strasno.Nisam naletio ni nakog sa onim smesnim kapama,video sam Vip-ovce u Di Sole-u kako klopaju,al nisam hteo da ih uznemiravam.Supra i nisu jeli jagnjetini,cekaju nas.

mrme

Kad smo vec kod Romanije,zaustavili me panduri gore,platio sam kaznu,nisam imao jebene sijalice i sajlu za vucu,i mozes misliti posteni pandur nije bio spreman na dogovor,morao sam platiti kaznu u stanici u Han Pijesku.I onaj na ulazu na Jahorini mi naplati kaznu,nisam upalio farove.Tako da znate bez zimske opreme ne polazite,lance obavezno i farove upalite.Ovu informaciju cu vam naplatiti kad se vidimo gore  :)

supra

Kad sam ja isao na Jahorinu imao sam sve osim te j... sajle, koji ce nam svima sajla? Ej vozio sam upaljenih farova, kako da vozim u 20h kad je mrkli marak?

Imas li trokut? Imas li prvu pomoc? Imas li dizalicu? Radeli  ti zimigavci, farovi, stopovi... Jesi li provjerio ulje i natocio benzina?

Ja sam mislio da ti znas sta ti je potrebno za put?

http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,355.0.html

Onill

ljudi moji logicno je da se vozi sa upaljenim svjetlima i da se ima sva opema...

gagi

naravno,nismo valjda u Egiptu gde se vozi bez farova i nocu,mestani kazu da se tako stede sijalice,a bogami i akumulator...??!!