• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mrme

vip-jahorina

staza su ok. prilicno sam siguran da ce preko vikenda se moci dobro skijati. ali da li ce biti skijanja ne moze niko garantovati
od nedjelje/pon nove padavine najavljene...

mrme

Niste mi bas puno pomogli,al ajde.Ne bih mozda dolazio i pravio 800 km,ako se sneg topi u velikim kolicinama,a vi to na licu mesta mozete bolje oceniti nego ja preko neke web kamere.U svakom slucaju hvala,ja dolazim u nadi da cu skijati dva dana.Poz

Onill

mrmute idi gore pa makar i na caj boli te briga pun rezervar i lagano s parolom ima se moze se!

mrme

Onillnemte,hvala na savetu al ja bih da skijam imam caja i ovde.U svakom slucaju hvala na predlogu.

jahorina-rulez

èini mi se da se topi snig!! a joj... :( :'(

ziponja

Nije lose bilo ni danas.Moglo se lijepo skijati. Staza solidna.I bilo je skijasa. Pa ipak je novembar ljudi.....

mrboro

VIP-e...Kazi nesto...podnecu i ruzne vesti :(

Onill

borderka

ljudi ja kontala sutra na jahorinu... juce je na bjelasnici bilo SOLIDNO al bas samo solidno. ne znam kako je na jahorini da li se isplati ici ili ne????

neca

juce je bilo ok moglo se fino skijati al se snijeg topi i tezak je.mislim da danas nisu radile zice.

borderka

mi se vec pripremili za sutra... znaci mozda ne rade zice???  :'( bezze

mrme

Ja evo dosao sad sa Jahorine,radio tanjiric na Poljicama,a ako veceras ne bude pao sneg mislim da sutra nista od skijanja.Danas je bilo prilicno lose al se skijalo,popodne je vec staza bila dobro oguljena.Juce je bilo odlicno,radio dvosed na Poljicama i Ogorjelica II,bas sam se naskijao.Nije bilo savrseno,al u odnosu na danas mnogo bolje.Postavicu i neke slike,al sutra sad odoh na spavanje.Poz.

vip-jahorina

AzzazeL

Kojim intenzitetom. Vidm da je web kameru dobro isprasio:)
Najavljene temperature su dobre za odrzavanje. Naravno ako ga napada.