• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

patak

U vezi prepirke za skidanje staza to je jako diskutabilno :) pa i skijasi gule staze sam nemogu sebe kriviti pa neka neko bude kriv ??? mislim da borderi pocetnici gule vise staze to je istina ali isto tako i skijasi pocetnici gule samo je to malo teze srcu uzeti :) a slike su ekstra  snjeg pada bice skijanja ko iz snova tako da na ovu temu netreba vise raspravljat :)
Gola Voda :)

mrme

Nije diskutabilno uopste,borderi gule stazu najvise.Ma ako bude dovoljno snega nek gule,al problem je ako nema snega pa ogule i to malo sto ima.Al sta da se radi, i oni su platitli ski pass-ove kao i mi skijasi pa moraju i oni da koriste staze.Poz i svaka cast za slike pa se vidimo uskoro.

sasav

nezaboravite sutra dru¾enje u naselju ©ator u organizaciji VIP Jahorine... :)

Onill

ljudi snijeg u banja luci je poceo da pada oko 18h i sipa ko lud...

a evo nesto o borderima...ja skijam vec 20 godina sjecam se finih vremena jos kada bord nije bio izmisljen znaci samo skije na kopaoniku, bjelasnici, vlasicu, jahorini...nigdje nisi mogao da vidis one strugotine po stazi....te strugotine su se pocele pojavljivati s dolazkom borda i to me niko nemoze razuvjeriti...i sto je najtragicnije da ima 3 metra snijega opet inzinjeri( znaci ljudi koji misle da znaju da voze bord, a nemaju blage) razvalise stazu...tragicno...zato posebna staza i opleti :o

supra

Quote from: mrme on 24 December, 2007, 19:02:50
Nije diskutabilno uopste,borderi gule stazu najvise.Ma ako bude dovoljno snega nek gule,al problem je ako nema snega pa ogule i to malo sto ima.Al sta da se radi, i oni su platitli ski pass-ove kao i mi skijasi pa moraju i oni da koriste staze.Poz i svaka cast za slike pa se vidimo uskoro.
Hvala Bogu da ima neko racionalan!

IvanSki

sigurno je da boroderi razvaljuju stazu...ali i oni najbolji su to isto radili dok nisu naucili...budi te realni...taj neko mora da nauci...da nebi to radio... :-X

rockanddown

Quote from: borderka on 24 December, 2007, 17:54:18
joj cime se ljudi zamaraju... OPUSTITE SE... mislim da je jahorina dovoljno velika i za jedne i za druge. a ima fakat bordera koji i mene ispaljuju momacki. voze samo pete i fakat gule stazu, al sve je to proces ucenja.
ps slike su "MRAK"

a nema skijasna koji voze pluzno i jel da :P. Ne salite se ljud. stazu gule oni koji ne umiju i borderi is skijasi. NAravno ...hupsere prave bordere.

rockanddown

Quote from: Onill on 24 December, 2007, 19:33:06
ljudi snijeg u banja luci je poceo da pada oko 18h i sipa ko lud...

a evo nesto o borderima...ja skijam vec 20 godina sjecam se finih vremena jos kada bord nije bio izmisljen znaci samo skije na kopaoniku, bjelasnici, vlasicu, jahorini...nigdje nisi mogao da vidis one strugotine po stazi....te strugotine su se pocele pojavljivati s dolazkom borda i to me niko nemoze razuvjeriti...i sto je najtragicnije da ima 3 metra snijega opet inzinjeri( znaci ljudi koji misle da znaju da voze bord, a nemaju blage) razvalise stazu...tragicno...zato posebna staza i opleti :o

e pa majstore ja i skijam i bordujem i znam da je to paranoja :-X I odna ce doci VIP  i sa punim pravom sve ovo obrisati  :'( :D

rockanddown

ko ce da mi prebachi ove kilograme/metru kvadratnom u santimentre ili ti centimetre ???

AzzazeL

Ma ljudi mi obozavamo zimu, snijeg (mislim-vece kolicine snijega), a ovde se prepiremo ko kako vozi, sta vozi, itd... Idemo brate gore da ludujemo i uzivamo - nista drugo ;D ;D ;D

gagi

ZNA LI NEKO PADA LI GORE SNEG I KAKVO JE TRENUTNO VREME,OVDE PADA CELO JUTRO I DOBRO JE ZABELEO...                POZDRAV VIP-OVCIMA !!!

direktorica

Quote from: azzazel80 on 25 December, 2007, 11:33:55
Ma ljudi mi obozavamo zimu, snijeg (mislim-vece kolicine snijega), a ovde se prepiremo ko kako vozi, sta vozi, itd... Idemo brate gore da ludujemo i uzivamo - nista drugo ;D ;D ;D

aham....dok ne ogulimo cijelu Jahorinu  ;D ;D ;D

rockanddown

na web cam-u izgleda da pada od 10h jutros

mrme

VIP-ovci kakvo je stanje gore danas,kolko ima novog snega,jesu li guzve na zicama?