• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 6.dio !!!

Started by gabrijelos, 14 November, 2007, 22:50:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

neca

danas vise nego svarseno cjeli dan super skijanje,nesto su se oblaci navukli oko 4 sata moglo biti padavina. ;)

shaolin_master

Najavljen je snezni alarm za ponedeljak, utorak a snezni alarm nikada do sada nije izneverio. Zar ne vipovci?

Onill

Znaci nakon dugog pregovaranja ko bi isao za jahorinu u petak iz tako reci discoteke sam otisao na jahorinu...dva dana extra vrijeme i skijanje...staze ocijana 8 ...cinjenica je da se ljudi trude da naprave staze ali borderi je sgulise kao dobar dan...na zavrsnim dijelovima ima kamenja i nekim prelazima tako da su mi skije malo platile...opet se ponavalja ista situacija motornih sanki na stazi kao da je reli sto bi se reklo em smrde em prde:)...praca nije radila mislim da nema snijega za pracu....eto tako...meni je bilo oK.

rockanddown

Osim ovog okrivljivanja bordera dao si mi dobru informaciju. Skijasima su sve borderi krivi. To sto ja zamalo par put da stradam od skijasa koji mislie da umiju da skijaju, ali sa zabravili manevar skretanja pa samo idu pravu i dje se zaustave zaustave, to nikome ne pada na pamet, no dobro.
Nema snijega za pracu je dovoljno lose. CAk sam i prosle godine za Novu skijao na praci. opet se gadno smije nova bez dovoljno snijega :-[

Onill

Pravo da ti kazem vi borderi unististe stazu samo tako...ima vas 3% koji znate bordat, a ostali ste takve tarabe da ja to ne mogu ni da komentarisem....da se mene pita, a ne pita..ja bi vam dao dole dio prace ona prva strana i to bi bilo samo za vas pa derite gulite radite sta god znate...al znam da je to vec visoka politika olimpiskog centra...ima da vam prilazim pojedinacno cim vidim bordera i trazicu licno od vas bordera po 100eura za popravak skija jer kopate stazu samo tako...
;D :D

AzzazeL

Mislim, kako je moguce da borderi struzu stazu :-X. Mislio si sigurno na one neznance sto guzicom prelaze jahorinu ;D. Mislim, ko napravi hupsere do 11h na stazi. Ma sigurno borderi!?!  ::)

gabrijelos

halo ljudi usporite malo, odoste vi u off

uvijek ce biti prepirke skijasi-borderi mozda kada se jahorina "prosiri" mozda bude posebna staza i za bordere

@rockanddown
neznam kako je na praci ali vjerojatno im nije ni potrebna ta staza, a i kazu da su staze dobre i utabane i sa ovo jos snijega sto najavljuju biti ce dovoljno snijega i za novu i poslije

Onill

ma za skijanje se netreba sekrati snijega ima,a po prognozama i bice...a ja stvarno ne mogu da vjerujem da neko pita ko guli stazu?
pa ljudi ima te li vi oci? pa ubuduce cu snimati mobilnim telefonom pa cu stavljati ovdje...

Onill

evo malo slika od vikenda...

[prilog je obrisao administrator]

Onill

i jos dve

[prilog je obrisao administrator]

borderka

joj cime se ljudi zamaraju... OPUSTITE SE... mislim da je jahorina dovoljno velika i za jedne i za druge. a ima fakat bordera koji i mene ispaljuju momacki. voze samo pete i fakat gule stazu, al sve je to proces ucenja.
ps slike su "MRAK"

supra

Onill, kako si ovo slikao izgleda kao u bajci, kad ljudi dodju gore, a ne bude snijega, ima da se razocaraju...

Borderi, Borderi, stalno Borderi... staza losa, Borderi.... ko je kriv, Borderi... Uskoro ce Borderi biti krivi sto ne pada snijeg ili nesto slicno.
Skijasi svatite da nisu Borderi u pitanju nego kako je staza pripremljena i koliko ima snijega, da je tako kako mislite kad i gde bi se skijalo?

IvanSki

...ovih dana je bilo suncano na jahorini...kakve su prognoze za sutra????  :-X

sasav

Prognoza vremena za 5 dana za Jahorina-Bosnia-Herzegovina 
Datum  Prognoza Temperatura Brzina vetra Pravac vetra Vla¾nost Padavine Kolièina padavina
Pon  24.12.07.   13 h promenljivo oblaèno  1 °C 1 m/s ju¾ni 84 %   
Pon  24.12.07.   19 h oblaèno i suvo  -3 °C 1 m/s istoèni 95 %   
Uto  25.12.07.   01 h oblaèno i suvo  -2 °C 2 m/s severoistoèni 96 %   
Uto  25.12.07.   07 h oblaèno sa snegom  -3 °C 2 m/s severoistoèni 98 %  sneg 3.2 kg/m2 
Uto  25.12.07.   13 h oblaèno sa snegom  -3 °C 2 m/s severoistoèni 99 %  sneg 6 kg/m2 
Uto  25.12.07.   19 h oblaèno sa snegom  -3 °C 2 m/s severoistoèni 99 %  sneg 2.3 kg/m2 
Sre  26.12.07.   01 h oblaèno i suvo  -3 °C 1 m/s istoèni 99 %   
Sre  26.12.07.   07 h promenljivo oblaèno  -4 °C 2 m/s istoèni 99 %   
Sre  26.12.07.   13 h oblaèno sa snegom  -3 °C 2 m/s severoistoèni 100 %  sneg 3.9 kg/m2 
Sre  26.12.07.   19 h oblaèno sa snegom  -6 °C 3 m/s severni 99 %  sneg 9.8 kg/m2 
Èet  27.12.07.   01 h oblaèno sa snegom  -7 °C 2 m/s severni 99 %  sneg 1.1 kg/m2 
Èet  27.12.07.   07 h promenljivo oblaèno  -8 °C 2 m/s severni 99 %   
Èet  27.12.07.   13 h promenljivo oblaèno  -6 °C 3 m/s severni 98 %   
Èet  27.12.07.   19 h promenljivo oblaèno  -6 °C 3 m/s severoistoèni 98 %   
Pet  28.12.07.   01 h promenljivo oblaèno  -5 °C 2 m/s severoistoèni 98 %   
Pet  28.12.07.   07 h promenljivo oblaèno  -5 °C 2 m/s severoistoèni 98 %   
Pet  28.12.07.   13 h promenljivo oblaèno  -2 °C 2 m/s severoistoèni 97 %   
Pet  28.12.07.   19 h promenljivo oblaèno  -2 °C 2 m/s istoèni 98 %   

IvanSki

e hvala hvala...pa kakvi ce biti uslovi za kijanje...isplati li se dolaziti...da li ce raditi zice :)